Poznati muzičar, voditelj i komičar, Nik Kenon u svojoj emisiji "The Nick Cannon Show" je objavio da je njegov najmlađi sin Zen preminuo.

Petomesečni dečačić se kratko borio sa tumorom na mozgu, ali nije uspeo da pobedi opaku bolest.

Kenon je rekao da je tumor rapidno napredovao pre otprilike dve nedelje, a sa publikom je podelio i kako su izgledali njegovi poslednji trenuci sa sinom. Glumac je ispričao kako je Zena poveo na plažu, držeći ga u naručju, a ubrzo nakon toga je umro.

Inače, Zen je sedmo dete poznatog 41-godišnjaka, a na svet je došao u junu ove godine. Nik ga je dobio u vezi sa modelom Alis Skot.

- Primetio sam da često kašlje i želeo sam to da proverim - rekao je Nik.

- Čudno je disao, primetio sam da sa dva meseca ima veću glavu u odnosu na ostalu decu u tom uzrastu, ali sam mislio da su u pitanju sinusi, pa smo ga odveli kod doktora zbog disanja. Mislio sam da će to biti rutinski pregled - dodao je Nik.

Na žalost, lekari su obavestili porodicu da se detetu nakupila tečnost u glavi i da je u pitanju maligni tumor.

Nik je kroz suze ispričao i da se od tog trenutka trudio da što kvalitetnije provodi vreme sa svojim bolesnim sinom. Komičar je poslednji put video sina za vikend, a ubrzo nakon tragedije morao je da se vrati poslovnim obavezama.

Da podsetimo, Nik praktikuje poliamoriju, odnosno održava intimne odnose sa više osoba uz znanje i pristanak svih partnera.

Voditelj ima porodicu sa tri žene - Ebi De La Rosom, Britani Bel i Alisom Skot. U decembru je dobio drugo dete sa Britani, a u junu je sa Ebi dobio blizance i ima još jedno dete s Alisom. Nick je ranije bio u braku sa pevačicom Marajom Keri, sa kojom ima dvoje dece, desetogodišnje blizance.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!