Ove sezone apsolutni hit su glomazne čizme, još većih i džombastih đonova u odnosu na one koje smo prethodnih godina viđali na ulicama i u kolekcijama popularnih brendova.

Još prošle sezone su influenserke izjalovile poznate bajkerke zavladele scenom, a ono što je u odnosu na prethodnu godinu novina jesu jarke boje na đonovima u kombinaciji sa crnom kožom na čizmama.

zorannah
Instagram 

Ovaj ultimativni trend glomaznih čizama možete nositi u skoro svim vremenskim prilikama, a najveća vrlina im je što se slažu uz sve na šta pomislite.

Pored klasičnih chunky boots-a do gležnjeva, u fokusu su i one visoke, do kolena kakve nose Ena Luna i Teodora Radovanović.

U ovom prelaznom periodu nosite ih uz pletene haljine i kožne pantalone, a pravi fashion komad su i kožne suknje koje su dobitna kombinacija ukoliko su kožne i čizme.

glomazne cizme
Print screen / Stradivarius 

Dok su Dunja Jovanić i Nađa Stanojević smele u svojim odabirima sa jarkim nijansama na đonovima,dokZorannah, Sandra Niketić iTatjana Bosanac ostaju verne klasičnim crnim modelima.

dunja jovanic
Instagram 

Što se tiče nijansi, ne ostavljamo vam mnogo prostora: neka to bude bela, crna ili maslinasto zelena, a što se tiče predloga za posao, uparite ih sa blejzerom, kaišem i helankama koje su ponovo u modi.

Pogledajte kakve čizme nose Tatjana Bašević, Dunja Jovanić, Nataša Pejašinović, Tatjana Jovanović i druge domaće influenserke:

Instagram Čizme influenserki