Manekenka i jedna od najpoznatijih jutjuberki Tatjana Bašević, poznatija kao Angel Tatjana, neretko deli svoja životna iskustva, zdravstvene probleme kroz koje je prošla, osećanja i planove. Ona je devojka koja je publiku osvojila upravo zbog toga što ne postoji tema koja za nju predstavlja vrstu tabua i ne libi se da jasno iskaže svoje stavove o gorućim temama.

Iako je rođena u Švajcarskoj, Tatjana je jednom prilikom priznala da ne pripada tamo, a školovanje joj je predstavljalo pravu noćnu moru.

Nakon što je nedavno osnažila žene svojim iskustvom kada je reč o spontanom pobačaju, Tatjana se sada oglasila drugim povodom. Kako kaže, danima se ne oseća dobro, iako nema virus korona.

angel tatjana
Instagram 

- Dosta vas mi je pisalo da ste se isto "razboleli", a da nije C19, a imali smo slične simptome. Ispričala bih vam ovo, ali i dalje nemam glas bez da puca. Kod mene je prvo bio konck out malaksalost, pa suvi kašalj, bol u grlu, pa bolni kašalj (peklo me), pritisak u grudima. Tada sam upala u paranoju da li ja to dobijam upalu pluća ili ću se ugušiti od straha da se ne ugušim - navela je ona i dodala:

- Dečku sam tada izjavila da mi obeća da me ne ostavlja u bolnici, na šta se čovek nasmejao, naravno. A kad jedna Škorpija krene da cvili, to jeste smešno, ali i zabrinjavajuće. Jedan dan temperatura samo i od svega toga je ostala jaka malaksalost i simptomi prehlade. Ostalo je nestalo, crp nije visok, krvna slika super, tako da wtf is this - napisala je Tatjana.

angel tatjana
Print Screen / Instagram 

Jutjuberka je istakla da joj fizička aktivnost teško pada zbog malaksalosti.

- Inače, šetnja se juče završila jako brzo, morala sam da shvatim da sam se zanela jako... I dalje sam knock out. Od sada koristim tu "lažnu" energiju da u kućnim uslovima budem produktivna dok ne ozdravim 200% - napisala je Tatjana.

angel tatjana
Print Screen / Instagram 

Podsetimo, manekenka i dalje skriva dečka od očiju javnosti. Kako kaže, on nema društvene mreže i ne želi da se eksponira.

- Što se tiče mojih društvenih angažovanja, podržava ih i nema taj problem. Samo apeluje da pazim na svoju bezbednost i da ne delim lokaciju u real time-u. On nema društvene mreže i ne zanima ga to, pa mu je teže da shvati ovaj drugi deo, kao što je fotkanje, snimanje, slikanje storija pre nego što se jede, njemu je to malo: "Gde ti živiš?", ali ovo drugo podržava, jer vidi svrhu - otkrila je Tatjana jednom prilikom za IDJ TV i dodala:

angel tatjana
Print Screen / Instagram 

- Smatram da ako ne mogu sa nekim sada odmah da krenem da živim, ne vidim poentu u tome da trošim vreme. Možda je to malo rigorozno, ali to je jednostavno tako. Želim da postanem mlada mama, želim porodicu. Sa njim vidim sve to, ali me je život naučio da se nikad ne zna, pa ne mogu da kažem sigurno da je to to. Ali za sada, naravno, gradimo zajedničku kuću, živimo od prvog dana zajedno, neće se tu ništa specijalno promeniti.