Angel Tatjana jedna je od naših najlepših i najpoznatijih influenserki. Jutjuberka je poznata po britkom jeziku i kao neko ko se ne plaši da javno iznese svoje mišljenje na mnoge teme. 

Nedavno je gostovala u emisiji "Hot ID" u kojoj je istakla svoje mišljenje po pitanju popularne društvene mreže TikTok. 

Iako biste možda pomislili da većina influensera voli sve driuštvene mreže, kada je TikTok u pitanju, Tatjana ima više nego negativan stav. 

- TikTok ne koristim, sačuvala sam moje ime da neko ne bi otvorio nalog u moje ime. Ne koristim ga, pokušala sam kad mi je delovala kao normalna aplikacija, apsolutno sam antitalenat za to skakanje ispred kamere - priznala je ona za idjtv.com.

angel tatjana
Instagram, Wanted! 

Angel Tatjana osvrnula se i na problematiku ove društvene mreže, pogotovo kada je mlađa populacija u pitanju. Kako kaže, smatra da ima loš uticaj.

- Mislim na decu koja tek idu u osnovnu školu. Apsolutno nisam fan TikToka i smatram da je to društvena mreža koja nažalost toliku štetu pravi deci da bi trebalo da se ugasi - istakla je ona, pa navela nekoliko primera zbog čega ima takvo mišljenje o TikToku.

- Postoji nekoliko primera, jedan je "challenges" koji kod nas možda nisu toliko popularni koliko su u Americi. Prilično su bolesni, dovode ljude ili decu u životnu opasnost. To je stavljanje prsta u utičnice, otvaranje nekih stvari koje fizički nekome mogu da štete. Na drugoj strani deca uče da poziraju na način na koji treba odrasla osoba. Taj narcističan način snimanja. Za mene jedno dete ne treba da dolazi s tim u dodir, ali nažalost njihovi uzori su TikTok zvezde. Deca znaju da koriste tu društvenu mrežu, uče kroz nju. Ta društvena mreža pravi materijal koji završava na mrežama gde mi ne želimo - objasnila je.