S novom godinom dolaze i novi trendovi, ali jedno je sigurno - haljine nikada ne izlaze iz mode!

Zahvaljujući nadolazećim kolekcijama s dizajnerskim potpisom, kao i stajlinzima modnih zavisnica s društvenih mreža, s lakoćom se mogu detektirati trendi komadi trenutka, pa tako i haljine čija će popularnost biti sve veća iz meseca u mesec.

U nastavku smo izdvojili tri modela koji će se posebno istaći narednih meseci...

Kaput-haljine

U svetu poznatih dama, britanska miljenica Kejt Midlton pokazala se najvećom obožavateljkom ove specifične siluete haljine koja imitira izgled elegantnog kaputa na kopčanje.

Zahvaljujući elegantnom izgledu i klasičnom dizajnu, ovaj tip haljine izvrstan je odabir u svim prilikama, a u mesecima pred nama brojni im prognoziraju veliki uspeh na modnoj sceni. Još jedna stvar je to što ovakav model pristaje svakoj građi.

Mala ružasta haljina

U drugoj epizodi serije 'I tek tako', Keri Bredšo nosi haljinu u ružičastoj boji, odašiljući suptilnu romantičnu notu.

Malu roza haljinu poput njene u narednim mesecima mogli bi viđati sve češće, a svojim izgledom osiguraće pažnju bez obzira o kojoj je nijansi reč.

Haljina kakvu je nosila Keri Bredšo narednih meseci viđaćemo češće na našim uliicama
SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Mini haljine

Uske i zavodljive, kratke haljine kakve su vladale modnom scenom 90-ih ove godine uživaće veliki uspeh na modnoj sceni.

Bilo da je reč o verziji s nekim odvažnim printom, verziji s tankim naramenicama i prorezima, ili jednostavnoj bez detalja, seksepil pršti iz haljina inspirisanih 90-ima, a za brojne dame predstavljaće idealnu trendi alternativu predimenzioniranim haljinama.

Mini haljine kakve rado nosi Tamara Kalinić, biće hit ove godine
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Takve modele rado bira naša najpopularnija influenserka Tamara Kalinić koja ih uvek upotpuni šik tašnicom i efektnom obućom.

Kalinićeva mini haljine kombinuje na sjajan način
Instagram