Kaubojke su ove zime bile najpopularnija i najtraženija obuća, a njihova dominacija nastavlja se i tokom proleća. Brojni modeli trenutno su dostupni u svim kolekcijama high street brendova. Ako još uvek nemate ideju ili niste sigurni kako da ih stilizujete, imamo odlične predloge outfita sa kaubojskim čizmama za vas, a pored toga smo pronašli i najlepše modele koje možete pronaći u Srbiji!

Ove trendi cipele koje možete da nosite kroz sva godišnja doba, posebno volimo u proleće, pri prelazu iz glomaznih čizama u patike. Možete ih nositi u bezbroj odevnih kombinacija, a razlog zbog čega su toliko voljene jeste lakoća stilizovanja i sa pantalonama i sa lepršavim haljinama.

Kaubojke su savršene u kombinaciji sa leprštavim haljinama.
Instagram 

Posebnost ove sezone je što pored klasičnih modela, crnih i braon, kaubojke dolaze i sa raznim šarama ili vezenim detaljima, ali i u neočekivanim bojama, poput srebrne!

kaubojke su it model i za proleće
Instagram 

Ako želite da nosite kaubojke sa pantalonama, a pantalone želite da „stavite“ u čizme, za ovu opciju najbolje će vam odgovarati uski modeli farmerki. Širi modeli farmerki, posebno oni sa ravnim nogavicama, bolje će pristajati na pliće modele kaubojki.

Za romantičnije i elegantnije stajlinge uvek kombinujte kaubojke sa haljinama ili suknjama. Bliže se topliji dani, pa ćete uskoro imati sve više prilika da isprobate kako vam se sviđa ova kombinacija.

Kaubojke u beloj boji su još jedan hit ove sezone koji će posebno pristajati uz cvetne haljine. Za stajling prave kaubojke, uvek možete dodati šešir svom outfitu.

Monohromatska kombinacija je takođe uvek odličan i jednostavan izbor. Uz ceo npr. crni outfit i crne kaubojke će izgledati veoma trendi. Crni kožni sako ili kožna jakna takođe se odlično slažu sa kaubojskim čizmama čije smo najlepše modele odabrali u nastavku:

STRADIVARIUS, ZARA Pogledajte neke od elegantnih modela kaubojki highstreet brendova.