NAJSKUPLJE ČIZME U ISTORIJI OMILJENOG BRENDA NA BALKANU: Razlog za ovu cenu krije se u neverovatnom poklonu i izradi

Najskuplje Zara čizme sa kristalima izgledaju kao savršena opcija za praznične žurke.

Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

Poput švedskog giganta H&M-a, španska Zara poslednjih sezona ulaže velike napore u serviranje kvalitetnih modnih komada koji podsećaju na dizajnerske, a ove sezone njen dizajnerski tim uspeo je otići korak dalje.

U vremenima u kojima policama najpoznatijih high street brendova uverljivo dominiraju komadi namenjeni sezoni prazničnih žurki i druženje sa prijateljima, omiljeni španski brend na Balkanu - Zara odlučila je da ponudi do sad neviđebni i najskuplji par cipela.

Zara čizme sa kristalima su najskuplji komad španskog brenda.
Print Screen/Zara 

Razume se i da je limitirana kolekcija u pitanju, ali ove čizme na štiklu presvučene mnoštvom kristala koji imitiraju izgled srebrnog mozaika se mogu pronaći na policama ove radnje po ceni od 37.990 dinara.

Do sada najskuplje modele obuće Zara je nudila u svojim linijama Campaign i Studio, a nešto poput gležnjača po ovoj vrtoglavoj ceni nije bilo do danas u njenoj ponudi.

Ekskluzivnost ovog party para čizmica ogleda se i u posebnom pakovanju u znaku zaštitne torbice, a njihove buduće vlasnice dobiće i vrećicu koja sadrži dodatne kristale, kako piše u njihovom opisu u Zarinom online shopu.

Iako nije naznačeno, veruje se da razlog za visoku cenu ovih čizmi leži u činjenici da su kristali kojima su presvučene ručno ušivani.

Print Screen/Zara Zara čizme sa kristalima

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši