Kejt Midlton zaista modu drži u malom prstu.

Nevezano da li je na crvenom tepihu, teniskom meču ili, kao sada, u poseti uiiverzitetu, vojvotkinja je svaki put sve oduševila svojim izborom odeće.

Do sada se pojavljivala i u skupim i u pristupačnim toaletama, zbog čega je dame posebno vole, a neretko se dešavalo da se određeni modeli rasprodaju gotovo preko noći nakon što ih je ponela vojvotkinja. 

Sada se na Univerzitetu u Londonu pojavila u haljini koju je često nosila prošle godine, a zbog toga su mnogi rekli da je opet opravdala nadimak "štedljive vojvotkinje".

kejt midlton u kariranoj haljini
Stephen Lock / i-Images / eyevin / Eyevine / Profimedia 

U pitanju je model iz Zare koji košta svega 17 funti, odnosno oko 2.300 dinara, a koji je sada jedino moguće kupiti na internetu i to po višestruko većoj ceni. Siva karirana haljina midi dužine idealna je za ovaj prelazni period, a ono što joj daje posebnu draž je kragna koja se vezuje, kao i plisirani donji deo zbog čega je njena figura došla još više do izražaja.

Outfit je upotpunila sivim kroko salonkama, koje poseduje još od 2016. godine i koje veoma često nosi i kombinuje, dok je od nakita imala samo sat i jednostavne minđuše.

kejt midlton u kariranoj haljini
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 

Ovo naravno nije prvi put da se vojvotkinja pojavila u izdanjima koje je već nosila, a verujemo da nije ni poslednji. U poslednje vreme, inspirisala nas se više nego sjajnim odabirom, a još neke njene modne izbore zbog kojih je dobila laskavu titulu jedne od najstilizovanijih u kraljevskoj porodici možete pogledati u galeriji ispod.

i-Images / Eyevine / Profimedia, Ian West / PA Images / Profimedia Modna izdanja Kejt Midlton