Iako je članica kraljevske porodice i može da nosi garderobu koju poželi, mnogi Englezi smatraju da se ponekad odlučuje za oskudnije varijante kakve ne priliče jednoj princezi.

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton je poznata je po svom vanvremenskom stilu u kom uvek izgleda baš kao ono što i jeste - moderna princeza, ali su se mnogi zabrinuli kada se pojavila u sportskoj kombinaciji.

Doduše, niko se nije zabrinuo što je reč o ležernoj kombinaciji za odlazak na sport, jer je princeza i ranije viđana u takvim izdanjima. Ovde se čuđenje i zabrinutost javilo kada je Kejt obukla suknju, ali nikada ove dužine.

kejt midlton na tenisu
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Ona je naime iznenadila sve kada se pojavila na teniskom terenu u centru Londona, gde je s pobednicom US Opena Emom Radukanu odigrala meč u parovima. Lepa Kejt je na teren izašla u gornjem delu trenerke na raskopčavanje i kratkoj suknjici koja je otkrila njene savršeno izvajane noge.

kejt midlton na tenisu sa emom radukanu
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Možda ćete reći da posle one gole haljine sa studentske revije više ništa ne može da iznenadi Engleze od strane Kejt, ali izgleda da uvek ima prilike za to.