Mlađi brat Kejt Midlton, 34-godišnji Džejms, pre nekoliko dana je pred oltar stao sa svojom dugogodišnjom devojkom Aliz Tivent (32) na intimnoj ceremoniji u Francuskoj, a britanski mediji odmah su počeli da se raspituju ko je lepotica koja je osvojila njegovo srce.

Midlton je sam potvrdio da se venčao u subotu pred užim krugom porodice i prijatelja, a na ceremoniji su bili Kejt Midlton i njen suprug, princ Vilijam.

32-godišnja Aliz već nekoliko godina živi i radi u Londonu, gde je postala i direktorka jedne tehnološke firme. Ćerka je penzionisanog diplomate Žana-Gabrijela Tiventa, a bliska je s oba roditelja.

Instagram Aliz Tivent

Upravo njen otac je nedavno ponosno medijima rekao kako je njegova ćerka jako srećna sa svojim dečkom, o kojem ima samo reči hvale.

"Aliz je jako srećna u vezi s Džejmsom, jako su zaljubljeni. On je pravi šarmer i jako mi je drag", rekao je Žan za britanski Daily Mail pre dve godine kada se pojavila informacija da brat vojvotkinje od Kembridža ljubi francusku lepoticu.

Džejms Midlton medijima je ispričao i kako su se upoznali, a za sve je očito bio zaslužan njegov pas Ela.

Ona je šetala terasom kafića u kojem je bila Aliz, pa je devojka mislila da je on konobar kada je došao da se izvini, a upravo taj trenutak bio je presudan da se odmah zaljubi u Francuskinju.

dzejms midlton
Mark Milan / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svoju vezu su godinu dana uspešno krili od javnosti, a prvi put su se u javnosti zajedno pojavili na venčanju Ledi Gabriele Vindsor i Tomasa Kingstona 2019. O privatnim detaljima i dalje mudro ćute, a javnost o njihovoj vezi doznaje sve na kašičicu.

Aliz Tivent inače je u Briselu završila preddiplomski studije ekonomije i računovodstva, nakon čega je u Londonu magistrirala investicije i finansije.

Odrasla je u Francuskoj, ali zbog prirode posla svog oca često se s porodicom selila, a živela je u svim krajevima sveta, od Čilea do Indonezije. Tečno priča engleski i španski, a obožava jedrenje i gaji ljubav prema psima baš poput svog novopečenog supruga Džejmsa.

dzejms midlton
Instagram 

Podsetimo, nakon venčanja Kejt i Vilijama, u javnost su procurile neke kompromitirajuće fotografije Džejmsa na kojima proslavlja u alkoholisanom stanju.

2013. godine Džejms je punio novinske stranice i vezom s britanskom voditeljkom Donom Er, samohranom majkom sklonom skandalima. Šuškalo se i kako je varao verenicu, sa nekoliko žena koje su pale na njegov šarm.

dzejms midlton
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia