Kejt Midlton već duže vreme nije se mogla videti u javnosti. Zapravo 60 dana, da budemo precizniji.

Iako su mnogi smatrali da su razlozi na prvom mestu stres zbog Harija i Megan, ali i polazak dece u školu, ne smemo ni zaboraviti preseljenje u palatu Vindzor zbog čega su pomutili planove nikon drugom do Kamili Parker koja je prva bacila oko na ovo zdanje.

Ipak, i pored svega, veoma je neuobičajeno da toliko dugo ne vidimo vojvotkinju u javnosti zbog čega se u Britaniji uveliko priča da je da na putu beba broj 4.

kejt midlton je navodno trudna po cetvrti put
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 

Na nekim starijim fotogtafijama Kejt se mogla videti kako gladi stomak, što su mnogi protumačili kao direktnu potvrdu trudnoće.

Kako prenose strani mediji, Kejt inače pati od hyperemesis gravidarum, težeg oblika mučnina zbog kojih je tokom treće trudnoće završila i u bolnici, što može biti jedan od razloga što je nema u javnosti.

Poslednji put je viđena 11. jula, kada se pojavila na finalu Evropskog prvenstva u fudbalu sa Vilijamom i sinom Džordžom.

kejt midlton sa vilijamom i dzordzom
Frank Augstein / AFP / Profimedia 

Takođe, na Instagramu je nema od 6. avgusta kada je okačila fotografiju sa jednim od preživelih žrtava Holokausta. Međutim, veruje se da je fotografija načinjena u januaru ove godine.

Bilo kako bilo, ovo nije prvi put da se Kejt povukla iz medija, iako je najduži "odmor" do sada bio 41 dan, tako da ostaje da vidimo da li su spekulacije tačne, ili je vojvotkinji samo bio potreban duži predah nakon svega što se izdešavalo poslednjih meseci.