Da kraljica baš i "ne miriše" Čarlsovu suprugu, Kamilu Parker, znaju i vrapci na grani.

Međutim, uprkos neodobravanju celokupne kraljevske porodice, isto tako je činjenica da princ 40 godina voli samo nju, a čak je zbog ljubavi prema Kamili preplakao noć pred venčanje sa Dajanom.

Ipak, u njihovom slučaju ljubav je pobedila, a da se razumemo, i Kamili je, slobodno se može reći, upala kašika u med.

Iako Dajanu niko nije mogao da zameni, godinama je gradila svoj imidž i na kraju prihvaćena od strane Britanaca. Međutim, Kamila je sve samo ne nevinašce, a jasno je da je i te kako neko ko voli da uživa u luksuzu, pogotovo kada su u pitanju nekretnine. Ipak, njen dugogodišnji plan da se ona i Čarls presele u Vindzor palatu pao je u vodu zbog odluke kraljice.

kamila parker
Shutterstock 

Naime, nije tajna da je od svih luksuznim zdanja Kamili Vindzor zamak najomiljeniji, a godinama je planirala preseljenje baš tu. Dok je njen suprug obavljao kraljevske dužnosti, Kamila je pokušavala ne sve moguće načine da se "ugura" u Vindzor, ali je njene planove poremetio niko drugi do Vilijam i to pod pokroviteljstvom kraljice Elizabete.

Naime, izvori bliski kraljevskoj porodici tvrde da će se Vilijam i Kejt useliti u Vinzor.

"Vilijam je naljutio Kamilu. Kraljica je donela odluku da se oni usele u Vindzor", započeo je priču izvor.

princ vilijam i kejt midlton uselice se u zamak vindzor
Shutterstock 

"Udata je za sledećeg kralja, a njena molba za preseljenje u omiljenu joj palatu odbijena je bez imalo razmišljanja."

"Praktično je izbačena odatle", završio je izvor sa izlaganjem za Daily Mail.

Takođe se šuška da je kraljica pritisla Čarlsa da ponovi svoje reči da "Kamila nikad neće biti kraljica već samo princeza kada na kraju nasledi presto".

Ipak, upućeni tvrde da je Čarls s godinama sve tvrdoglaviji, iako je samo 13 odsto Britanaca odobrilo da Kamila postane kraljica, 41 odsto odobravaju da postane princeze, a dodatnih 28 odsto se slaže da Kamila uopšte ne bi trebalo da ima ulogu.

kamila parker i princ carls
Shutterstock 

Da li će Kamila ipak uspeti da se domogne Vindzora ili ne, ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno, znajući je - neće se sigurno tek tako pomiriti sa odlukom kraljice Elizabete.