Samo dva sata nakon završteka Vimbldona, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton stigla je na finalnu utakmicu Evropskog prvenstva.

Kejtt je na stadion Vembli došla u društvu supruga princa Vilijama i njihovog sina, princa Džordža kako bi zajedno bodrili Englesku koja se u finalu borila sa Italijom.

Pred sam početak utakmice, Kejt je kao i obično privukla pažnju svojim izgledom. Danas smo na Vimbldonu mogli da je vidimo u romantičnoj roze haljini, dok je za fudbalsku utakmicu odabrala nešto ozbiljniju kombinaciju.

kejt midlton i princ vilijam na utakmici
Mike Egerton / PA Images / Profimedia 

Kejt se pojavila teget elegantnim pantalonama, koje je je ukombinovala sa belim blejzerom, ispod kog je nosila majicu u istoj boji.

Iako vojvotkinja od Kembridža retko nosi upečatljiv nakit, ovaj put je napravila izuzetak i ponela velike crvene minđuše.

Njenu kombinaciju mnogi su protumačili kao podršku Engleskoj, jer je Kejt na sebi imala tri boje - teget, belu i crvenu, boje britanske zastave. 

Modne kombinacije Kejt Midlton su gotovo uvek osmišljene do najsitnijih detalja pa nas tako ne bi iznenadilo da je ovim odabirom želela da pošalje jasnu poruku podrške. Premda ima vojsku stilista koja joj savetuje što bi trebala da obuče za službene događaje, u njima ima i njenog potpisa, a više njenih odevnih kombinacija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Mike Egerton / PA Images / Profimedia, CHRISTIAN CHARISIUS / AFP / Profimedia Kejt Midlton i princ Vilijam upoznali su se na fakultetu, a spojila su ih ista interesovanja.