Maleni princ Džordž ukrao je svu pažnju na utakmici Evropskog fudbalskog prvenstva između Engleske i Nemačke koju je s tribina pratio u društvu roditelja, vojvotkinje Kejt Midlton i princa Vilijiama.

Sedmogodišnji Džordž bio je elegantan u odelu i bio je obučen gotovo idenitčno kao njegov otac, a sudeći prema izrazu na njegovom licu napeto je pratio susret ove dve reprezentacije.

Bio je to važan trenutak za njega jer, iako je mali, poznat kao je veliki ljubitelj fubala, baš kao i njegov otac, princ Vilijam, dok su njegovi mlađi brat princ Luis i sestra Šarlot ostali kod kuće.

Pre početka susreta nije mogao sakriti nestrpljenje i jedva je čekao da završi pesma "God Save The Queen", čije je reči tek promrmljao.

JOHN SIBLEY / AFP / Profimedia, JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia princ Džordž na utakmici

Osim u utakmici zabavljao se i u razgovoru sa fudbalskom zvezdom Dejvidom Bekamom, koji je sedeo u blizini kraljevske porodice.

Za kratko vreme društvene mreže su bile preplavljene komentarima na račun malog princa. Mnogi su se složili da vreme leti kao i da Džordž izgleda poput pravog, malog gospodina.

princ dzordz dok je bio beba
Youtube