Mlađi brat Kejt Midlton na svom je Instagram profilu otkrio da je u subotu izrekao sudbonosno "da" svojoj verenici, 32-godišnjoj Aliz Tivent.

Džejms Midlton bračne zavete je razmenio na tajnoj ceremoniji na Jugu Francuske, a prisutni su bili i sestra Kejt kao i njen suprug princ Vilijam, ali i Pipa Midlton sa svojim suprugom Džejsmosm Metjuzom.

Venčanje se održalo u krugu porodice i bliskih prijatelja u francuskom selu na poznatoj Azurnoj obali.

Radosne vesti o venčanju na Instagramu je podelio sam Džejms, objavivši fotku supruge i sebe.

"Juče sam oženio ljubav svog života okružen porodicom, prijateljima i naravno nekoliko pasa u prekrasnom okruženju. Rečima ne mogu da opišem koliko sam srećan", napisao je.

dzejsm midlton
Instagram 

Fotku je podelila i njegova sada već supruga na svom profilu i napisala "Upravo venčani".

Inače, par je već dva puta odgodio venčanje zbog pandemije koronavirusa. Upoznali su se 2018. godine, a verili godinu dana kasnije. Iako su prvo trebali da se venčaju u maju prošle godine, datum su dva puta promenili.

U postu na Instagramu u septembru prošle godine Džejms je napisao: "Prošlo je godinu dana otkako sam zamolio Aliz da se uda za mene ... kakva je to samo godina bila!

Dve kuće, pandemija, dva pokušaja venčanja, leglo pasa, pokretanje novog posla, brijanje brade i još mnogo toga, ali najbolji deo je što to mogu da podelim s tobom, Aliz i jedva čekam da vidim šta nam budućnost donosi", napisao je Džejms tada.

Instagram Džejms Midlton postao otac

Podsetimo, nakon venčanja Kejt i Vilijama, u javnost su procurile neke kompromitirajuće fotografije Džejsma na kojima proslavlja u alkoholisanom stanju. 2013. godine Džejms je punio novinske stranice i vezom s britanskom voditeljkom Donom Er, samohranom majkom sklonom skandalima. Šuškalo se i kako je varao verenicu, sa nekoliko žena koje su pale na njegov šarm.