Kejt Midlton godinama važi za modnu ikonu u Velikoj Britaniji. Vojvotkinja ne preže od toga da ponese i jeftinije stvari, a uglavnom i preferira da se pojavljuje u izdanjima koja su dostupna i za "obične smrtnike", odnosno i za one koji nemaju milione dolara viška na svom bakovnom računu.

U korist tome ide i informacija da sve što je Vojvotkinja ponela od dostupnijih brendova, razgrabi se u samo nekoliko minuta.

Ovog puta, Kejt se pojavila u Zarinom plavom blejzeru, koji se može naći po ceni od oko 8000 dinara, što je više nego pristupačna cena za ovakav komad. Ono što je još zanimljivije je da ovo nije prvi put obukla elegantni plavi sako.

kejt midlton
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Kada se pojavila na proslavi "Međunarodnog dana babica", intervjuisala je medicinsku sestru iz Ugande za časopis Nursing Times. Tada je isti sako iskombinovala sa crnim pantalonama i crnom bluzom koju je ponela ispod.

Takođe, ovo nije prvi put ni da je Vojvotkinja nosila odeću pristupačne cene. Pre nekoliko meseci, Kejt Midlton je na turneji po Škotskoj ponela plavu plisiranu suknju srednje dužine popularnog britanskog brenda Hope, poznatog po niskim cenama odeće. Ceo "look" upotpunila je antilop torbicom i cipalama u istoj boji.

Takođe je više puta viđena i u čuvenoj lepršavoj, cvetnoj, Zarinoj haljini, koja je sa 70 snižena na samo 13 dolara.

Iako je gornju kombinaciju "začinila" skupim nakitom, istina je da kejt ne poseduje samo skupe aksesoare, naprotiv. Vojvotkinja obožava propularni brend "Accesorize" čije ogrlice neretko koštaju oko 10 dolara.

A i dan-danas se prepričava njeno izdanje od pre nekoliko godina, koje je sa sve cipelama i nakitom koštalo manje od 130 dolara. Dakle, vojvotkinja je definitivno neko ko potvrđuje onu staru izreku - za dobar stil nije vam uvek potreban novac.

Još neke njene modne izbore pogledajte u galeriji ispod:

i-Images / Eyevine / Profimedia Kejt Midlton modna izdanja