KEJT PREKRŠILA PROTOKOL KRALJEVSKE PORODICE? Ponela haljinu koja NIJE PRVI IZBOR žena njene titule

Kejt Midlton inače poznata po vanvremenskom, ženstvenom i otmenom stilu, pojavila se na crvenom tepihu u zlatnoj haljini za koju se žena na njenom položaju i titule nikada ne bi osmelila.

Ian West / PA Images / Profimedia 

Kejt Midlton i princ Vilijam pojavili su se na svetskoj premijeri filma "No Time do Die", a do sada neviđeno izdanje vojvotkinje od Kembridža sve je iznenadilo.

Smeo modni izbor i kombinacija na koje se žena na njenom položaju i titule nikada ne bi osmelila, Kejt je odlučila sinoć da ponese.

Dok se princ Vilijam opredelio za klasično crno odelo i nije odstupao od pravila, s tim što je izabrao sako od pliša, njegova lepa supruga se osmelila i ponela šljokičavu dugu haljinu.

kejt midlton
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Zlatna haljina za koju se Kejt odlučila za ovu priliku prekršila je mnogo pravila protokola kraljevske porodice.

Za početak isuviše je upadljiva, zatim, šljokičavi materijali nisu svojstveni princezama, a ima i dublji dekolte. Donji šav rukava je izrezan, dok ostatak pada do poda, što je još jedan detalj za kakav se žene njene titule nisu odlučivale.

Vojvotkinja od Kembridža je ovu raskošnu kombinaciuju upotpunila svetlucavim minđušama, dok je šminka na njenom licu, kao po običaju, bila diskretna.

U galeriji pogledajte kako je kraljevski par izgledao na premijeri filma:

- / Shutterstock Editorial / Profimedia, Ian West / PA Images / Profimedia Kejt Midlton i princ Vilijam

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1