Modni stručnjaci preporučuju snažne i odvažne boje za hladne i tmurne dane, a Kejt Midlton ima stajling koji može poslužiti kako odlična inspiracija.

Prilikom obilaska zoološkog vrta "Magee Campusa" u sklopu univerziteta "Ulster" zajedno sa suprugom Vilijamom, vojvotkinja od Kembridža još jednom je oduševila svojom modnom kombinacijom.

Iako svi pričaju o tome kako je tokom posete mazila tarantulu Šarlot, ali i zmiju, nismo mogli a da ne primetimo savršen modni odabir.

kejt midlton u odelu
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Stajling kojim je dominirala upečatljiva ljubičasta boja oduševio je modne znalce. Klasične pantalone visokog struka ukombinovala je sa blajzerom koji potpisuje njena omiljena dizajnerka Emilia Viksted. Stajling je bio odlično zaokružen tamnim detaljima koje je vojvotkinja već nekoliko puta nosila – Emmy London tamno ljubičastim salonkama, Liv Thurlwell minđušicama i malom Jaeger London torbom.

I dok Kejt za javna pojavljivanja najčešće bora midi haljine i krojeve koji naglašavaju struk i vitku liniju, ovo izdanje bilo je pravo osveženje. Ovaj look je savršeno iznela, a više njenih modnih izdanja pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia, i-Images / Eyevine / Profimedia Modni stil Kejt Midlton