Nakon letnjeg odmora u Italiji u mestu Portofino, ćerka vlasnika španske modne grupacije Inditex sa suprugom se uputila na venčanje svojih prijatelja.

Nije tajna da Marta Ortega preferira odnevne komade sa potpisom high street brendova u vlasništvu svog oca, pa je tako i na spomenuto venčanje ponela slip haljinu iz očevog brenda na koji je najviđe ponosom, a to je svakako Zara.

Martin izbor pao je na smeđu haljinu slip kroja iz limitirane kolekcije, a njen materijal neodoljivo podseća na spavaćice. Ovakav model haljina je podlsednjih sezona must hvae komad koji istovremeno predstavlja idealan izbor u svim prilikama, a samim time i isplativu modnu investiciju.

marta ortega u braon kombinaciji na vencanju prijatelja
Aurelio Florez / ContactoPhoto / Profimedia 

Ipak, Marta ju je malo začinila kako bi je učinila posebnom. Pobrinula se da dotatkom mrežastog dužeg džempera priroda malo šik momenta i, naizgled, običnu slip haljinu učini vrlo primamljivom. Celokupan izgled podsećao je na kreacije sa revija svetkih kreacija s potpisom luksuznih modnih kuća.

ANGULAR-Luis Miguel Gonzalez / The Photo One / Profimedia, Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Marta Ortega uživa u putovanjima sa mužem.

Smeđu boju koja je dominirala njenim stajlingom dodatno je naglasila torbicom od brušene kože da bi celokupno izdanje finiširala modelom presijavajućih cipela mule s dodatkom stabilne, blok pete.