Marta Ortega važi za jednu od najstilizovanijih žena koje se vodi parolom manje je više. Ona je ovih dana sa svojom porodicom uveličala novo izdanje međunarodnog konjičkog takmičenja u Madridu, na kojem su učsetvovali i konji s njenog porodičnog imanja.

Naslednica carstva Inditex, u čijem se vlasništvu nalaze modni brendovi Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Zara Home i Uterqüe, često se može videti u kombinacijama koje su stvorene od komada s potpisom high street brendova njenog oca ali i  skupocenih komada dizajnerskog potpisa, što je i ovoga puta bio slučaj.

Marta Ortega sjajno kombinuje kaput sezone.
RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia 

Prilikom dolaska na tribine, 37- godišnja Španjolka plenila je pažnju u stajlingu kojim je dominirao efektan kaput s potpisom modne kuće Valentino.

U kombinaciji kamel i crvene boje, s detaljima cvetnoga printa, efektan kaput ukombinovala je uz pletenu dolčevitu identične boje.

Elegantnu notu ova dva komada ublažila je trendi pantalonama u maslinasto zelenoj boji i personalizovanim patikama Waffle One s potpisom brenda Nike.

Marta Ortega je poznata po tome što obične komade kombinuje tako da izgledaju skupo.
ANGULAR-Luis Miguel Gonzalez / The Photo One / Profimedia 

Kada je Martin stil u pitanju, dosta nam govori i njeno poslovno opredeljenje u svetu mode u najpoznatijem high-street brendu Zara.

Iako su retke fotografije i pojavljivanja u javnosti koja pokazuju razliku između poslovnog i privatnog stajlinga, najčešće su na njoj komadi iz Zarih kolekcija koje voli da kombinuje sa dizajnerskim komadima. Kako Marta t čini, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

ANGULAR/ LUIS MIGUEL GONZALEZ / The Photo One / Profimedia, Ngel DíAz BriñAs / Zuma Press / Profimedia Marta Ortega gradi stil po principu "manje je više".