Baletanke su tradicionalno jedan od najpoželjnijih modela cipela za toplije mesece, a njihova dominacija će se nastaviti i u mesecima koji su pred nama. Ipak, najpoželjniji modeli ovog proleća dolaze sa efektnim detaljem koji čini da noge izgledaju duže.

Retko koja zaljubljenica u modu može odoleti baletankama, a njihovoj popularnosti ide u prilog i to što se odlično slažu sa gotovo svakom modnom kombinacijom, dajući joj razigran i elegantan prizvuk.

Međutim, ovaj popularni model cipela mnogi su kritikovali zbog činjenice da skraćuju noge, ali novi modeli sada dolaze sa veoma efektnim detaljem.

Baletanke su mnogi kritikovali zbog činjenice da skraćuju noge.
A. Astes / Alamy / Alamy / Profimedia 

Novi i najtraženiji modeli baletanki za sezonu pred nama obogaćeni su mini potpeticom, a iako je zaista reč o mini potpetici, od samo dva centimetra, noge zbog nje izgledaju duže i vitkije. Dobitna kombinacija za sve ljubitelje baletanki, zar ne? Ovog proleća zaista ne morate da se odreknete svojih omiljenih cipela, a u ovom novom izdanju na sjajan način kombinuju udobnost i praktičnost sa elegancijom i šik izgledom.

Kako kombinovati baletanke sa mini potpeticom sa ostatkom garderobe?

Ove trendi cipele ne samo da izgledaju dobro, vizuelno izdužuju noge i udobne su, već su i pravi svestrani komad kada je u pitanju stilizovanje sa ostalim modnim komadima. Bez obzira za koji stajling se odlučite, bilo da se radi o uskim farmerkama poput Kejt Midlton ili modernim haljinama maksi dužine, baletanke sa malom potpeticom savršeno idu uz gotovo sve.

Baletanke sa malom potpeticom savršeno idu uz gotovo sve.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Osim toga, baletanke će vrlo efektno i stilski zameniti trendi patike u mnogim kombinacijama. Teksas šorts, košulje bez rukava i oversize jakne u kombinaciji sa baletankama takođe su odličan izbor za prolećne temperature.

Ukoliko ste u potrazi za trendi modelom baletanki, pogledajte naše predloge u galeriji:

printscreen/ fashionandfriends, reserved.com Baletanke su hit model obuće za proleće koji obožavaju žene od stila.