OBUĆA KOJA JE OSVOJILA TRENDSETERKE: Nose ih sve žene od stila, a mi smo pronašli jeftiniju verziju

Ovog proleća i leta nosimo cipele i sandale s platformom.

Obuća s platformom je trend 2022
Instagram 

Poslednjih nedelja iskristalizovali su se modni trendovi za proleće i leto i ono što je sasvim sigurno je to da svi žele Versace platforme ili bar obuću nalik njima.

Vrtoglavo visoki model s potpeticom od 15,5 cm kuća Versace predstavila je u fabruaru u svojoj kolekciji za jesen/zimu 2021./2022. Čim su stigle u prodaju postale su hit, a uskoro su i high street brendovi počeli da ih kopiraju. Jelena Karleuša i Tamara Kalinić su među prvima iznele novi trend, a par ovih originalnih Versace platfomi košta vrtoglavih 1090 evra.

Tamara Kalinić je nosila žute Versace cipele s platformom
- / SGP / Profimedia 

Ipak, ne mora5te dati brdo novca za platforme nalik ovima, jer sm pronašli jeftinije i pristupačnije opcije u novim kolekcijama high street brendova, a koja se kada je reč o izboru obuće sasvim je očigledno da su se isnpirisali Versace platformama.

Jelena Karleuša je izabrala pink cipele
Instagram 

Naime, u ponudi su cipele i sandale s platformom, a svima im je zajedničko to da dolaze u celom spektru boja, uz dodatke printa ili metalnog sjaja. Prave disco cipele samo za najhrabrije ljubitelje mode pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

ZARA Jeftinija verzija u high street ponudi

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši