Kejt Midlton poznata je kao štedljiva vojvotkinja i kao neko ko rado voli da ponovi omiljene modne kombinacije. Među njima se izdvajaju modeli farmerki i patika koje vojvotkinja od Kembridža obožava i često nosi.

Održiva moda sve je više prisutna, a Kejt se očigledno uveliko priklonila tome. Među komadima koje je Kejt obukla više puta su jedne farmerke, kao i njene omiljene patike. Do sada smo više puta mogli da je vidimo u istim haljinama i raznim kompletima, a njene omiljene farmerke koje rado nosi potpisuje  brend & Other Stories, a model se zove Favourite Cut Jeans.

Kejt u omiljenim farmericama
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kejt ih je do sada nosila nekoliko puta, a jednom prilikom to je bilo kada se vakcinisala protiv kovida. Tada ih je uparila uz jednostavnu belu majicu kratkih rukava.

Ponela ih je i u poseti Prirodnjačko-istorijskom muzeju kada ih je uklopila uz prelep koralni sako.Ove farmerke su napravljene od recikliranog organskog pamuka, imaju visok struk i ravnih su nogavica. Prate liniju tela i vrlo su udobne, pa ih Kejt izgleda i zato rado nosi.

Inače, ove farmerke koštaju 89 dolara, što je dokaz da vojvotkinja ne pati od preskupih komada, nepristupačnih većini.

omiljene patike Kejt Midlton
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kada je reč o patikama, Kejt bira jednostavne bele kožne patike brenda Veja, koje koštaju 130 evra. Sveden, a vrlo popularan model koji ide uz gotovo sve Kejt nosi već neko vreme.

Jednom prilikom ponela ih je baš uz omiljene farmerke, u šetnji muzejom.

Inače Kjet Midlton važi za modnu ikonu, a u galeriji u nastavku teksta pogleajte neka njena najlepša izdanja:

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia Modna izdanja vojvotkinje od Kembridža