GOLA HALJINA KEJT MIDLTON BILA JE MAGNET ZA PRINCA: Nakon ovog izdanja Vilijam je samo njoj veran

Kejt Midlton je najpoželjnijeg britanskog neženju, princa Vilijama, uspela da osvoji prošetavši golu haljinu na studentskoj reviji.

Kejt Midlton princa Vilijama osvojila golom haljinom.
Alberto Pezzali-AP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sama pojava, status i modni stil Kejt Midlton je danas oličenje elgancije i gracioznosti. Mnogi u njoj vide i dostojnu naslednicu pokojne princeze Dajane, što zbog gracioznosti i stila, što zbog predanosti humanitarnom radu.

Ipak, nije baš uvek Kejt odavala utisak buduće vojvotkinje, a prvi zabeležen takav prizor dogodio se na jednoj dobrotvornoj studentskoj modnoj reviji na kojoj ju je princ Vilijam prvi put i video.

Ko bi pomislio da bi jedna dobrotvorna studentska modna revija mogla biti ključan trenutak u britanskoj istoriji?

To je bio prelomni trenutak kada je Kejt Midlton uspela da zaitrigira princa Vilijama, a za sve je bila zaslužna gola haljina.

Gola haljina kojom je Kejt Midlton uspela da zaitrigira princa Vilijama.
Malcolm Clarke / Daily Mail / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tom priilikom je tada mlađana Kejt nosila potpuno providnu top haljinu do kolena, ispod koje je imala donji veš u crnoj boji, a iza ove kreacije stajala je studentkinja Šarlot Tod.

Pletena kreacija u crnoj boji originalno je zamišljena kao suknja koja je trebalo da se nosi uz satenski top na bretele, ali ju je Šarlot za potrebe revije pretvorila u haljinu.

Zanimljivo je da je izrada haljine koštala je oko 30 funti, ali je njena cena višestruko porasla kada su nekoliko godina kasnije Kejt i VIlijam objavili veridbu. Šarlot je tada dobila ponudu da je proda za 1.000 funti, ali je odbila da to uradi, a ispostavilo se da je taj potez bio na mestu. Na kraju je ova haljina prodata na aukciji za neverovatnih 78.000 funti!

Vilijam je tada važio za najpoželjnijeg britanskog neženju, a važio je i za neuhvatljivog milionima žena, pa tako i Kejt.

Kejt Midlton je privukla pažnju princa Vilijama u potpuno providnoj haljini do kolena.
Photoshot / Avalon / Profimedia 

Ipak, nakon ove revije desio se obrt. Do kraja večeri blisko prijateljstvo pretvorilo se u romansu, a Kejt i Vilijam učinili su prve korake na svom putu prema kraljevskom tronu zbog čega su njegovi mnogi prijatelji ismevali Kejt.

Revija je bila ključna u promeni dinamike njihove veze. Par se upoznao pre 20 godina kada su zajedno pohađali najstariji škotski fakultet. Ne samo da su oboje studirali istoriju umetnosti, već su i živeli u istim domovima, u rezidenciji sv. Salvatora.

Kao studenti u Sv. Andruza često su zajedno plivali na univerzitetskom bazenu ili odlazili na ranojutarnje trčanje pre predavanja.

Postepeno je njihovo prijateljstvo procvetalo zbog zajedničkih interesa. Oboje su odrasli u ruralnom okruženju: Kejt u selu Berkširu, a Vilijam na očevom imanju Hajgrou u Gloučesteširu.

Delili su ljubav prema selu što je uvet za uklapanje u kraljevsku porodici, a povezala ih je i ljubav prema sportu.

Mike Egerton / PA Images / Profimedia, CHRISTIAN CHARISIUS / AFP / Profimedia Kejt Midlton i princ Vilijam upoznali su se na fakultetu, a spojila su ih ista interesovanja.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši