Vojvotkinja Kejt i princ Vilijam prisustvovali su sinoć Kraljevskom događaju održanom u londonskom Rojal Albert Holu.

Naravno da su na crvenom tepihu sve oči bile uprte u modni odabir Kejt Midlton koja je nastavila svoj trend spektakularnih izdanjablistavom smaragdnom haljinom u režiji Dženi Pakem, londonskog dizajnera koji je omiljen među kraljevskom porodicom.

Kao dodatak, nosila je svetlucavo zelenu clutch torbicu. Njene raspuštene lokne, prebacila je na levu stranu i tako pokazala zlatne minđuše u obliku lepeze.

kejt midloton
James Whatling / The Mega Agency / Profimedia 

Dok je Kejt sijala u šljokičastoj haljini, princ Vilijam je za televizijski događaj nosio klasični crno-beli smoking od somota i leptir mašnu.

Izgleda da je vojvotkinja Kejt sinoć nosila istu zelenu haljinu koju je nosila tokom svoje kraljevske turneje po Pakistanu 2019. godine.

U to vreme, ona i Vilijam prisustvovali su svečanom prijemu koji je priredio britanski visoki komesar u Pakistanu, Tomas Dru, kod pakistanskog spomenika u glavnom gradu Islamabadu.

kejt midloton i princ vilijam u pakistanu
Owen Humphreys / PA Images / Profimedia 

Prošle nedelje, kraljevska porodica je prisustvovala otvaranju dve nove galerije u ratnom muzeju.

Tom prilikom, Kejt je ponovo obukla još jedan postojeći komad u svojoj garderobi: kaput Alexander McQueen u vojnom stilu, sa belom kragnom i crvenim detaljima, koju je prvi put nosila 2011. kada je posetila Univerzitet u Birmingemu, a nakon toga mogli smo je videti na njoj još par puta.

Vojvotkinja od Kembridža sve češćim pojavljivanjima u već viđenim komadima dokazuje da je kraljica vanvremenskog stila, kao i da ne sumnjamo da ćemo je i u budućnosti videti u ažuriranim izdanjima od komada iz prošlosti.

Inspirišite se bezvremenskim stilom Kejt Midlton u nastavku:

Stephen Lock / i-Images / eyevin / Eyevine / Profimedia, Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia Vojvotkinja od Kembridža važi najstilizovaniju damu.