Omiljena članica engleske kraljevske porodice - Kejt Midlton ima veliki uticaj na modni svet, a posebno u Velikoj Britaniji.

Gotovo sve što Kejt ponese brzinom svetlosti nestane s polica prodavnica, a izdanje modne ikone u kojem se nedavno pojavila u Londonu, bez sumnje će izazvati veliko interesovanje svih zaljubljenica u modu.

Vojvotkinja od Kembrdiža može se pohvaliti zavidnom figurom pa sve što ponese stoji joj kao saliveno, a ovaj put odlučila se za ženstvenu kombinaciju u crvenoj boji.

Baš poput kraljice Elizabete II, i Kejt neretko bira upečatljive boje, a svi se slažu da joj crvena haljina brenda Coast čija je cena oko 99 funti, odlično pristaje. 

kejt midlton u crvenoj kombinaciji
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Odličan stajling zaokružila je torbicom brenda DeMellier čija je cena oko 295 funti i bež saleonkama s potpisom brenda Ralph Lauren, a outfit za čistu peticu dodatno je začinila Asos minđušama.

Prepoznatljivi blagi uvojci i diskretna šminka bili su savršena nadogradnja ovog damskog izdanja lepe vojvotkinje. Kejt inače važi za modnu ikonu, a više njenih modnih izdanja pogledajte u galeriji u nastvaku teksta:

Stephen Lock / i-Images / eyevin / Eyevine / Profimedia, Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia Vojvotkinja od Kembridža važi najstilizovaniju damu.