Vojvotkinja Kejt Midlton i njen suprug princ Vilijam postali su roditelji princa Luisa pre dve godine, a ovih dana počela su šuškanja o tome da očekuju i četvrto dete.

Neki magazini su čak bračni par stavili na naslovnicu i na taj način objavili ovu radosnu vest, a javnost širom sveta je veoma iznenađena. Prema pisanju tamošnjih medija vojvotkinja od Kembridža navodno nosi devojčicu i ušla je u treći mesec.

Uprkos svim nagađanjim i šuškanjima o trudnoći, ne treba zaboraviti probleme koje je Kejt imala u prethodnim trudnoćama. Patila je od učestalih mučnina, povraćanja i dehidracije, ali sve to nije uticalo na njenu odluku da više ne rađa.

O svoj radosti i borbama koje majčinstvo donosi Kejt je jednom prilikom pričala na jednom humanitarnom događanju u Londonu.

Ništa ne može da te pripremi za majčinstvo. To je spoj emocija, sreće, iscrpljenosti, ljubavi i brige, svega toga zajedno. Tvoj osnovni identitet ti se menja. Više nisi toliko usmeren samo na sebe kao pojedinca, već ti to što si majka postane najvažnije na svetu, objasnila je.

Mike Egerton / PA Images / Profimedia, CHRISTIAN CHARISIUS / AFP / Profimedia Kejt Midlton i princ Vilijam upoznali su se na fakultetu, a spojila su ih ista interesovanja.

Vest o još jednoj trudnoći Kejt Midlton niko iz kraljevskih krugova još nije komentarisao, ali vreme će pokazati šta je istina, a šta nije.

Njih dvoje roditelji su princa Džordža (7) i Lusia (2) kao i princeze Šarlot (5).

princ dzordz i princeza sarlot
Youtube