PRINC DŽORDŽ MORA DA VODI DVOSTRUKI ŽIVOT: Isplivali detalji koje kraljevska porodica krije od očiju javnosti

Princ Džirdž od malih nogu mora da se priprema za ulogu kralja koja ga čeka jednog dana.

princ Džordž 0618587210.jpeg
JOHN SIBLEY / AFP / Profimedia 

Maleni princ Džordž od prvog dana rođenja nalazi se u središtu britanske pažnje, ali i svetske javnosti i to od trenutka kada su se njegovi roditelji princ Vilijam i Kejt Midlton pojavili s njim ispred londonske bolnice u kojoj je rođen pre osam godina.

Džordž se nalazi na trećem mestu u redu za kraljevski tron i budući je monarh, ali njegovi roditelji se ipak trude da mu omoguće što normalniji život za jednog dečaka, barem unutar njihova četiri zida i u najprivatnijm trenucima skrivenima daleko od očiju znatiželjnih.

Detalje njegovog života otkrio je kraljevski biograf Robert Lejsej u knjizi "Battle of Brothers", koji tvrdi da je Džordž tek nedavno, sa sedam godina shvatio da će jednog dana postati kralj svoje zemlje.

princ dzordz
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Vilijam nikada nije otkrio javnosti kako je i kada objasnio sinu da će jednog dana i on biti kralj, ali nagađa se da je to bilo u leto 2020. godine, negde oko Džordžovog sedmog rođendana. Tada su mu roditelji malo bliže pojasnili sve o njegovoj budućnosti i šta ona nosi", tvrdi Robert.

Kao i svi njegovi prethodnici Džordž se već priprema za svoju buduću ulogu, ali sada je otkriveno i kako se bavi stvarima uobičajenim za njegove vršnjacima pa tako sam posprema svoj krevet svakog jutra, a u školi ga niko ne oslovljava s titulom princa već ga zovu Džordž Kembridž.

Svako njegovo pojavljivanje u javnosti izaziva veliku pažnju, a mnogi ostanu razneženi njegovom spontanošću i jednostavnošću, baš kao što je to bilo na nedavno održanoj fudbalskoj utakmici Engleske i Nemačke na stadionu Vembli kada je stigao u pratnji roditelja.

Lejsej piše i kako je Džordž prema tvrdnjama njemu bliskih osoba postao samouvereni dečak koji sve oko sebe osvaja samouverenošću i neposredim nastupom.

Youtube princ Džordž

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši