Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton postala je pravi kraljevski dragulj zahvaljujući svojoj sposobnosti da u isto vreme iskombinuje prefinjenost s daškom običnosti, tvrde kraljevski eksperti.

Kraljevski ekspert Kamila Tominej za britanske medije je istakla kako je 39-godišnja supruga princa Vilijama na pravom putu da postane najveći adut kraljevske porodice.

Stručnjaci kažu i kako je brak Kejt Midltom i princa Vilijama ostao snažan jer ona ne pokušava da ni u jednom trenutku zaseni svoga supruga. Posvetila se porodici i uspela je da ostane s obe noge čvrsto na zemlji.

kejt midlton i princ vilijam
Shutterstock 

Javnost je obožava, a mnogi komentarišu kako se nije umislila nakon što je postala članica kraljevske porodice. Način na koji je prišla princu Hariju nakon sahrane princa Filipa i pomirila slavnu braću svi još uvek prepričavaju.

"To što je Kejt postigla je bolje čak od onoga što je princeza Dajana napravila. Uspela je zadržati jednostavnost, ali iz dana u dan pokazuje koliko je čudesna", tvrde kraljevski eksperti.

kejt midlton
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Dajana je postala prava zvezda i nestala je u celoj toj priči. Kejt je s druge strane ostala na zemlji, dolazi iz porodice srednje klase i upravo zato je stabilna, a zbog toga i Vilijam čvrsto stoji na zemlji", kažu eksperti. 

Dodaju kako u većini slučajeva reaguje spontano, a svaki njen pokret javnost odobrava. Smatraju da ne glumi i da sve radi iskreno, a upravo je to ono što svi kod nje obožavaju.

kejt midslton i princ vilijam
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Kejt Midltom se za princa Vilijama udala se 2011. godine i par ima troje dece, a još ranije mnogi su tvrdili kako kraljica Elizabeta može da odahne jer će kruna ostati u dobrim rukama.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

i-Images / Eyevine / Profimedia, ROTA / Camerapress / Profimedia Modni stil Kejt Midlton