NE ZOVU JE ZA DŽABE ŠTEDLJIVOM VOJVOTKINJOM: Kejt Midlton u neodoljivoj bluzi koju je nosila prvi put pre 10 godina

Svi su oduševljeni novim modnim izborom Kejt Midlton, a obožavateljima nije promaklo da se ponovo pojavila u bluzi koju je prvi put ponela pre 10 godina.

Kejt Midlton još jednom dokazala da je prava modna ikona.
James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Da je Kejt Midlton kraljica stila znaju i vrapci na grani, međutim, ono što je razlikuje od drugih članova kraljevske porodice ali i drugih svetskih zvezda je to što se ne libi da omiljene komade ponese više puta.

Zbog toga je dobila i nadimak "štedljiva vojvotkinja".

I zaista, u prošlosti smo je više puta mogli videti u pristupačnijim odevnim komadima koje je nosila u više navrata, kao i u obući koja nije koštala pravo bogatstvo, a opet njene kombinacije delovale su tako skupo, baš iz razloga što je uvek znala kako da ih iskombinuje.

Naravno, daleko od toga da Kejt u svom garderoberu nema i odeću i obuću od čije bi vam se cene zavrtelo u glavi, ali nikada nije bila neko ko se razbacuje novcem niti skupim brendovima.

i-Images / Eyevine / Profimedia, Ian West / PA Images / Profimedia Modna izdanja Kejt Midlton

Zato i ne čudi što je njeno poslednje izdanje usijalo mreže, kada se vojvotkinja pojavila na otvaranju dve nove galerije u ratnom muzeju u neodoljivoj plavoj kombinaciji.

kejt midlton
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pantalone sa visokim strukom ukombinovala je sa dugim plavim kaputom sa crvenim cvetom i salonkama u identičnoj nijansi, ali ono što je svima privuko pažnju je neobična bela bluza koja je mnogima bila veoma poznata i to ne bez razloga.

kejt midlton
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nju je Kejt ponela prvi put još pre 10 godina, a sada je, deceniju kasnije pokazala da se i dalje nije odrekla svog omiljenog odevnog komada. Uostalom, većina ljudi teško da bi čuvala neki komad odeće ovako dugo, ali ovo pravilo očigledno ne važi za Kejt.

Alexander McQueen bluzu prvi put je nosila 2011. kada je posetila Univerzitet u Birmingemu, a nakon toga mogli smo je videti na njoj još par puta.

Vojvotkinja je na ovaj način pokazala da su neki komadi zaista bezvremeni, te da je dobra kupovina zlata vredna, te ne sumnjamo da ćemo je i u budućnosti videti u nekim "recikliranim" komadima iz prošlosti. 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši