Detalji iz kraljevske porodice ne prestaju da intrigiraju javnost. O odnosu Kejt Midlton i Megan Markl često se polemisalo i spekulisalo, a sada je televizijska voditeljka Kirsti Olsop za britanske medije otkrila detalje njihovog sukoba.

Naime, samo nekoliko dana pre kraljevskog venčanja, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton bila je uplakana nakon sukoba sa Megan Markl, zbog tvrdnji da je bivša vojvotkinja maltretirala osoblje.

Kejt Midlton se izvinila Megan Markl zbog sukoba koji je nastao nekoliko dana pre venčanja.
Chryslene Caillaud / Panoramic / Bestimage / Profimedia 

Priča se da je Kejt Midlton "izgubila kontrolu" tokom svađe sa svojom, tada budućom, jetrvom koja je nastala zbog tvrdnji da je Megan bila gruba prema osoblju Palate.

O velikoj svađi, koja se dogodila u maju 2018. godine, samo nekoliko dana pre venčanja Megan i Harija 19. maja, progovorila je i sama Megan u intervjuu sa Oprom Vinfri ranije ove godine.

Megan je u intervjuu tvrdila da je ona plakala tokom svađe, za koju je rekla da je započeta zbog haljine cvećara, ali da joj je Kejt kasnije poslala cveće i poruku izvinjenja.

Megan Markl tvrdi da je plakala nakon svađe sa Kejt Midlton.
Youtube 

- Nekoliko dana pre venčanja bila je uznemirena zbog toga. Da, to je tačno i to me je rasplakalo. To je zaista povredilo moja osećanja - rekla je Megan.

Međutim, Kristi Olsop je sada rekla da je Kejt bila ta koja je plakala i tvrdi da je svađa bila zbog navoda da je Megan bila gruba prema osoblju Kensingtonske palate.

Voditeljka, koja je inače prijateljica Kamile, vojvotkinje od Kornvola, rekla je za medije:

Kejt Midlton je Megan poslala cveće kao znak izvinjena za svađu.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- Kejt nikada ne gubi živce, ali je otkrila da je Megan gruba prema osoblju Kensingtonske palate i bila je ljuta na nju. Onda je Kejt briznula u plač jer je izgubila kontrolu i kasnije je poslala Megan cveće da pokuša da popravi stvari.

Sukob između Kejt i Megan prvi put je obelodanjen 2018. godine, kada je rečeno da je vojvotkinja od Kembridža na kraju plakala nakon što je dekorisala haljinu za deverušu princeze Šarlote.

U to vreme, jedan insajder je tvrdio:

- Kejt je upravo rodila princa Luisa i osećala se prilično emotivno.

Megan Markl ističe da nije istina da je bila neljubazna prema osoblju.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, Megan je uzvratila na optužbe tokom intervjua sa Oprom ranije ove godine, tvrdeći da je ona bila ta koja je završila u suzama, a ne Kejt.

- Ne, ne. Desilo se obrnuto. I ne kažem to da bih bilo koga omalovažavala, jer je bila zaista teška nedelja venčanja. Kejt je bila uznemirena zbog nečega, ali se nakon toga izvinila.

Donela mi je cveće i poruku izvinjenja. I uradila je ono što bih ja uradila da sam znala da sam nekoga povredila - rekla je Megan.

Ipak, Krist Olsop sada tvrdi da je do spora došlo nakon navoda da je Meghan maltretirala osoblje Palate.

Kejt Midlton je bila uznemirena nakon svađe sa Megan Markl
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U 2018. godini, Bakingemska palata pokrenula je istragu protiv tvrdnji da je Megan nanela "emocionalnu bol" na podređene i "isterala ih", međutim Džef Avija, advokat vojvotkinje od Saseksa odbacio je optužbe kao lažne.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!