Megan Markl gostovala je u emisiji Elen Dedženeris i tom prilikom pričala je o srećnom životu u Kaliforniji sa princem Harijem i decom. Međutim, niko nije očekivao da će bivšu vojvotkinju videti u šaljivom izdanju koje je pokazala prilikom skrivene kamere koju joj je voditeljka priredila.

Upravo zbog toga, britanski mediji su Meganine šaljive postupke ocenili kao još jedan pokušaj da se distancira od kraljevske porodice.

megan markl
Youtube 

Tokom gostovanja Megan je izašla iz studija kako bi izvela "predstavu" sa prodavcima na parkingu, a morala je da prati instrukcije koje joj je Elen govorila kroz skrivenu slušalicu u uhu.

Kako bi potvrdila da je čuje, Megan je za početak morala da dotakne svoj lakat i nos pa da napravi jedan čučanj, a za to vreme je jedan od producenata prišao prodavcima kako bi ih obavestio da Megan želi da vidi šta nude.

megan markl
The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

- Ja sam glavni pomoćnik Megan Markl i ona je danas tu, pa bi htela nešto da kupi. Želi da je normalno tretirate. Ne pokušavajte se ponašati drugačije prema njoj, samo budite potpuno normalni - objasnio je prodavcima producent koji se lažno predstavio.

Megan je zatim prišla prvom prodavcu i počela sa razgledanjem kristala na štandu, a Elen joj je naredila da stavi jedan na glavu i da stenje.

- Staviću ovo na svoju glavu - rekla je Megan prodavcu dok je uzimala kristal, a zatim je zatvorila oči i dodala:

megan markl
The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

- Ovo je divno.

Kada je došla do sledećeg prodavca koji je prodavao ljute soseve, Megan je morala uzbuđeno da skače.

- Dajte mamici da proba. Moj dragi obožava ljuti sos - kazala je Megan prodavcu, a kad joj je pružio čips sa sosem, morala je da gricka kao veverica.

- Ovo nije pikantno. Dajte mi nešto stvarno ljuto, mamica želi malo vrućine - rekla je Megan.

megan markl
The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Elen je zatim od Megan tražila da drugi čips sa sosem "natrpa u usta" pa da se pretvara da joj je jako ljuto i usput da peva o tome.

- Mamici treba mleko - povikala je zatim pa iz torbe izvukla dečiju bočicu sa mlekom i počela da pije, zbog čega prodavac nije mogao da sakrije čuđenje.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod: