Čini se da se još uvek nije slegla prašina od kada su u martu Megan Markl i princ Hari dali sada već čuveni intervju Opri Vinfri, ipak vojvotkinja od Saseksa rešila je da ponovo uzdrma javnost.

Megan je iznenadila sve pojavivši se u emisiji komičarke Elen Dedženeris.

Naime, objavljena je najava njihovog intervjua i u isečku Megan priča o svom životu pre nego što se udala za princa Harija. Prisetila se svojih audicija i ispričala kako je vozila stari Ford Explorer Sport u koji nije mogla da uđe kroz vrata jer mu brava nije funkcionisala pa je ulazila kroz prtljažnik.

"Parkirala bih negde skroz na kraju parkinga, otvorila prtljažnik, ušla pa zatvorila vrata prtljažnika i onda puzala preko sedišta", rekla je Markl kroz smeh.

Kada bi je neko video da je ušla u prtljažnik, pretvarala se da traži nešto poput šminke i scenarija. Video iz emisije je iznenadio javnost jer nije bilo poznato da će gostovati kod Elen, a intervju će biti prikazan na televiziji u četvrtak.

Iako je Megan često na meti kritika, snimak su mnogi pozitivno komentarisali i naglasili da jedva čekaju da pogledaju ceo razgovor.

"Baš sija", "Ova priča je tako osvežavajuća", "Tako sam uzbuđena zbog ovoga", napisali su. Ipak, bilo je i onih koji su jedva dočekali da kritikuju Megan i voditeljku.

megan markl i elen de dzeneris
Youtube 

"Šta je ovde toliko zanimljivo? Samo dve popularne žene imaju razgovor", "Verovatno će da uporede beleške o zlostavljanju radnika", "Veoma su slične, pogotovo u ponižavanju drugih", "Najbolje da se pripremi detektor laži", napisali su neki korisnici društvenih mreža.

Inače, Elen je izuzetno dobra prijateljica Megan i Harija. Markl i voditeljka su se upoznale u azilu za pse, a Dedženeris je nedavno bila optužena za zlostavljanje radnika, zbog čega je od nekada omiljene voditeljka postala omraženo tv lice.