Tomas Markl Džunior, polubrat Megan Markl, trenutno je učesnik rijalitija "Veliki brat", u kojem je sa ostalim učesnicima nedavno podelio mišljenje o bivšoj vojvotkinji.

Nakon što je istakao da su "slava i novac udarili Megan Markl u glavu", sada je izneo nove detalje porodičnih odnosa.

Taman kad smo pomislili da će se porodica vojvotkinje od Saseksa malo smiriti i prestati da je blati, stigla je nova prozivka.

megan markl
Shutterstock 

Naime, njen polubrat Tomas Markl Džunior, izjavio je da Meganin otac, Tomas Markl, nije preveliki fan njenog supruga, iako ga nikada nije upoznao.

Prema Tomasovim rečima, njegov otac nikada nije bio previše poverljiv prema zetu, te mu ne bi dao ni da "čuva kokoške u dvorištu", koje uzgaja kraljevski par.

- Moj tata ga ne voli. Kaže da ne bi mogao da zaštiti ni one kokoške u njihovom dvorištu da treba - ispričao je polubrat Megan Markl ukućanima uživo u programu.

Podsetimo, Tomas je pre nekoliko dana u rijalitiju izneo jezive detalje o svojoj sestri.

Ispričao je kakva je Megan, navodno, bila prema bivšem mužu Trevoru Englesonu.

megan markl i hari
Shuterstock 

- Tip, s kojim je ona bila prvi put u braku, ju je obožavao. Imao je svoju produkcijsku kuću i brinuo se o njoj, a ona mu je uzvratila na najgori mogući način.

Venčani prsten mu je poslala poštom, zar to nije bezosećajno? - ispričao je Tomas.

Tomas tvrdi i da je, uoči venčanja, princa Harija upozorio da će imati istu sudbinu kao njen bivši, jer je Megan "hladna i proračunata".

megan markl i hari
SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- Rekao sam mu da je on sledeća žrtva i upozorio sam ga kako će mu Megan uništiti život. Otkako se oženio mojom sestrom, ne vidim više osmeh na fotografijama koje se objavljuju - izjavio je Tomas.

Više fotografija Megan Markl pogledajte u galeriji u nastavku:

Lev Radin / Zuma Press / Profimedia, Youtube Megan Markl