Tomas Markl Džunior, polubrat Megan Markl, trenutno je učesnik rijalitija "Veliki brat", u kojem je sa ostalim učesnicima podelio mišljenje o bivšoj vojvotkinji.

Nedavno se pisalo o prošlosti princa Harija, koji je imao problema sa besom, a ovoga puta, na red je izgleda došla i Megan Markl.

Kako Tomas tvrdi, slava je uticala da se Megan Markl potpuno promeni, a Harija je upozorio rečima da će mu bivša vojvotkinja upropastiti život.

megan markl i hari
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia 

- Poslednji put sam je video na sahrani moje bake, 2011. godine. Ona je nakon toga otišla u Kanadu i nismo se više viđali. Pre toga smo bili bliski - otkrio je Tomas i dodao:

- Novac ju je promenio. Novac i slava su joj udarili u glavu.

Tomas za vezu svoje sestre i Harija nije saznao među prvima, već baš kao i svi ostali ljudi širom sveta.

Uz to, ispričao je i kakva je Megan, navodno, bila prema bivšem mužu Trevoru Englesonu.

- Tip, s kojim je ona bila prvi put u braku, ju je obožavao. Imao je svoju produkcijsku kuću i brinuo se o njoj, a ona mu je uzvratila na najgori mogući način.

Venčani prsten mu je poslala poštom, zar to nije bezosećajno? - ispričao je Tomas.

megan markl i hari
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Tomas tvrdi i da je, uoči venčanja, princa Harija upozorio da će imati istu sudbinu kao njen bivši, jer je Megan "hladna i proračunata".

- Rekao sam mu da je on sledeća žrtva i upozorio sam ga kako će mu Megan uništiti život. Otkako se oženio mojom sestrom, ne vidim više osmeh na fotografijama koje se objavljuju - izjavio je Tomas.

Inače, brat vojvotkinje nije bio pozvan na sestrino kraljevsko venčanje koje je 2018. godine upriličeno u Velikoj Britaniji. Na ceremoniju su mogli doći samo majka Doria i otac Tomas.

Iako je bilo planirano da otac odvede Megan do oltara, on se nije pojavio.

megan markl
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako je tada tvrdio, putovanje u Britaniju nije bilo moguće zbog njegovih zdravstvenih problema.