Megan Markl i princ Hari su glavna tema medija u poslednje vreme. Nakon što su odlučili da se krštenje ćerke Lilibet ne dogodi u Velikoj Britaniji, otkriveno je i zašto par nije želeo da njihov sin Arči nosi titulu grofa.

Ovoga puta, Endru Morton, biograf pokojne princeze Dajane, iznenadio je javnost mračnim detaljima iz života princa Harija. Kako kaže, Hari jedno vreme "nije znao šta će sa sobom" sve dok nije upoznao Megan.

hari i megan
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Bio je izuzetno ljut mladić, koji je imao ozbiljnije probleme sa besom", reči su kojima biograf opisuje Harija.

- Mislim da je ona insistirala da on potraži pomoć kad su se upoznali - rekao je Endru u razgovoru za "Royal" podkast, prenosi "Daily mail".

- Međutim, dve ili tri godine unazad, on je bio jedan mnogo ljut muškarac i nije znao šta će sa sobom. Paparaco fotografi su ga posebno izbacivali iz takta.

Teturao se iz barova... Ma, bilo je i gorih stvari. Tada je u potpunosti izgubio kompas - nastavio je Morton.

- Baš nije znao gde će pre. U to vreme, pokušavao je da pronađe svoje mesto pod suncem, kako je znao i umeo. Teško mu je bilo da se pomiri sa izvesnim stvarima koje mu je život doneo, odneo i bio je mlad.

hari i megan
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nije bio Hari kakvog danas znamo. To kako se on ponašao, nadenulo mu je razne epitete - ispričao je biograf i ovim tvrdnjama iznenadio čitavu javnost.

Podsetimo, nedavno su procurile informacije o ponašanju Megan Markl pre nego što se udala za Harija. Kako izvori tvrde, glumica je po svaku cenu htela da bude po njenom, čak i kada je u pitanju tijara kraljice Elizabete.