Kada je Megan postala deo kraljevske porodice mnogi su smatrali da je Dajana konačno dobila dostojnu zamenu.

Međutim, veoma brzo situacijia se okrenula na njihovu štetu te su od najpopularnijih članova brzo postali jedni od omraženijih.

Sunovrat je bez pogovora krenuo nakon intervjua kod Opre Vinfri. Iako je isprva svet bio na Harijevoj i Megninoj strani, veoma brzo počele su da isplivavaju različite informacije koje su potvrdile da nije baš sve onako kako su pričali.

Iako izreka da "gde ima dima, ima i vatre" defintivno važ i u ovom slučaju, te je sasvim izvesno da ih nisu svi članovi kraljevske proodice "mirisali", vrlo je verovatno da su priči malo i pridodali, a to se sada odrazilo i na projekte na kojima rade.

Naime, Megan je svojevremeno napisala knjigu "The Bench" koju je posvetila svom suprugu Hariju i svom sinu Arčiju.

U prvi mah, knjiga je bila veliki hit, te je za samo prvih nedelj udana prodata u preko 3.500 primeraka. Međutim, sada se sve drastično promenilo, a knjigu jedva da iko i kupuje zbog čega je vojvotkinja bila primorana na očajnički potez.

Megan pokušava uz pomoć svog tima na sve načine da povrati staru popularnost, a sada je zarad prodaje odlučila i da pročita odlomke svoje knjige na jednom Jujub kanalu.

megan markl cita svoju knjigu na jutjub kanalu
pritnscreen/youtube 

S obzirom da ju je retko moguće videti u javnosti, mnogi su komentarisali da joj majčinstvo i te kako prija, kao i da blista u svetlo plavom, kežual izdanju. I obog puta neizbežan je bio sat na ruci, koji je pripadao Ledi Dajani, a koji je dobila od Harija.

Knjiga se inače prodaje za 13 funti, što je oko 1.800 dinara, i inspirisana je pesmom koju je napisala za prvi Dan očeva princa Harija mesec dana nakon Arčijevog rođenja, istražujući "posebnu vezu između oca i sina" gledanu kroz oči jedne majke.

Megan je gostovala na kanalu Brightly Storytime, koji vodi Penguin Random House, izdavačka kuća koja je objavila ne samo "The Bench", već i sa kojom Hari radi na predstojećim knjigama o kraljevskoj porodici i borbi sa mentalnim problemima.

Još uvek nije poznato da li je Megan plaćeno za čitanje knjige i da li će nešto od prihoda donirati u humanitarne svrhe. Nakon 24 časa, video je pogledan svega 165 hiljada puta, što je znatno manje pregleda nego što je ranije bilo uobičajeno za nju.

Zapravo, nakon snimka, mnogo se više komentarisalo o njenom autfitu te se saznalo da samo košulja koju je obukla košta oko 165 funti, što je oko 23.000 dinara, a ni ovog puta Megan se nije odrekla skupog i veoma upadljivog nakita. Samo sat princeze Dajane svojevremeno je vredeo 23.000 dolara, dok mu je sada cena daleko veća. Ogrlica koju je nosila vredi 6.900 dolara, dok je cena priveska 3.000 dolara, što znači da njen autfit ukupno vredi oko 32.000 dolara.

megan markl cita svoju knjigu na jednom jutjub kanalu
pritnscreen/youtube 

Naravno, ljudi su komentarisali i njene izjave o samoj knjizi, a pogotovo "da će "The Bench" biti deo plana za novi svet jer oslikava drugu stranu muškosti", zbog čega su joj mahom ostavljali komentare da se i te kako precenila.

Da li je će nakon ovoga Megan odustati od pisanja knjiga ostaje da vidimo, iako su veći izgledi da možemo očekivati još nekih književnih pokušaja.