Megan Markl se na crvenom tepihu u Njujorku pojavila u neouobičajenom seksi izdanju.

Ona i princ Hari došli su na događaj organizovan povodom Dana veterana u SAD-u, a Megan je tom prilikom zablistala u raskošnoj crvenoj haljini s dubljim dekolteom i visokim izrezom, a haljina ima i otvorenija leđa s dve tanje bretele .

Radi se o haljini brenda Carolina Herrera koji je za nju dizajnirao njihov kreativni direktor Ves Gordon, a uparila ju je s cipelama na visoku štiklu Giuseppe Zanotti čija je cena 350 dolara.

Hari ju je pratio u jednostavnom crnom odelu ispod kojeg je nosio belu košulju.

megan markl i princ hari
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Megan ni ovoga puta nije skidala širom osmeh sa lica, a svojim stajlingom mnoge je iznenadila s obzirom da je ovo prvi put da je tokom zvaničnog pojavljivanja vidimo ovako obučenu. 

Dok su ona i princ Hari još uvek bili na kraljevskim dužnostima uvek je bila u svedenijim izdanjima koji nisu pokazivali previše kao što je bilo sinoć u Njujorku.

megan markl i princ hari
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Mnogi su ovo njeno pojavljivanje okarakterisali kao još jednu poruku upućenu javnosti, a posebno kraljevskoj porodici, jer ova haljina je potpuna suprotnost onome što nalažu protokoli palate.

Inače, Megan se nedavno ponovo našla usred skandala kad ju je bivši radnim iz palate optužio za laganje i to tokom svedočenja pred sudom.

megan markl i princ hari
Sipa USA / ddp USA / Profimedia 

Džejson Nauf je za Megan i princa Harija četiri godine radio kao voditelj komunukacija, a sad tvrdi da je Megan Markl bila u saradnji s autorima knjige o njoj i princu Hariju, "Finding Freedom", što je ona više puta oštro porekla.

Iako je pre, kao i sami Megan i Hari, izjavljivao da autori od njih nisu tražili izjave te da neke od informacija koje su objavljene u knjizi nisu tačne, Džejson u izjavi koja je šokirala sve sad tvrdi da se sastao s autorima knjige i preneo ima uputstva koje mu je dala Megan Markl kako bi par bio predstavljen u što pozitivnijem svetlu, a Megan imala kontrolu nad sadržajem.

Još izdanja Megan Markl koje je u proteklo vreme nosila prilikom zvaničnih pojavljivanja u Njujorku pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Megan Markl stajlinzi u Njujorku