Holivudski producent Trevor Engelson otkrio je na svom Instagramu da je postao otac.

"Svete, upoznaj bebu Sijenu Li Engelson. Moja žena je gangster! Ne znam što sam dobro uradio, ali ja sam najsrećniji muškarac na svetu", napisao je Trevor u objavi na svom profilu koji je inače zatvoren za javnost.

Nije poznato kada se porodila njegova supruga Trejsi, s obzirom na to da je Trevor viđen prošlog četvrtka kako nosi dečiju nosiljku u automobil.

trevor engelson sa novom zenom
Jesal/Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Trevor i njegova bivša supruga Megan Markl u braku su bili od 2011. do 2013. godine, a šest godina kasnije Engelson je oženio Trejsi.

trevor engelson na vencanju
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pre nego što je oženio Megan, u vezi su bili 10 godina, a upoznali su se pre nego što je ona pozstala slavna zahvaljujući seriji 'Suits'.

Verili su se 2010. godine i venčali godinu kasnije na Jamajci. Razlog zbog kojeg su se razveli nikada nije razjašnjen do kraja, a mediji pretpostavljaju da je razvodu kumovao njen pretrpan raspored, ali i slava.

"Nakon nekog vremena razdvojenosti postanete stranci u vezi. Trevor je tada radio u Los Anđelesu, a Megan je bila u drugoj državi gde je takođe radila. Pet sati leta avionom ih je delilo i jednostavno je sve vodilo kraju", izjavio je tada neimenovani izvor za Daily Mail.

megan markl
Shutterstock 

Prošlost su ostavili iza sebe, Trevor je ostao u filmskoj industriji, ali zato se Megan povukla nakon udaje za princa Harija s kojim ima dvoje dece, dvogodišnjeg Arčija i petomesečnu Lilibet Dajanu.

Kako je Megan Markl izgledala u periodu kod je bila u braku sa Trevorom pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia Pogledajte kako je megan izledala pre