Megan Markl gostovala je u emisiji Elen Dedženeris i tom prilikom pričala je o srećnom životu u Kaliforniji sa princem Harijem i decom.

Međutim, niko nije očekivao da će bivšu vojvotkinju videti u šaljivom izdanju koje je pokazala prilikom skrivene kamere koju joj je voditeljka priredila.

Upravo zbog toga, britanski mediji su Meganine šaljive postupke ocenili kao još jedan pokušaj da se distancira od kraljevske porodice.

megan markl
The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

O Meganinom postupku i dalje bruji javnost. Dok su mnogi oduševljeni što je bivša vojvotkinja pokazala da ume da se šali, drugi su ovu igru ocenili najnegativnije, ističući da takvo ponašanje ne priliči njenom statusu.

Toj drugoj grupi pripada i Tomas Markl, otac bivše vojvotkinje, koji svoju reakciju nije sakrio od javnosti.

tomas markl
Youtube 

- To je bila glupa zezancija. Napravila je potpunu budalu od sebe i trebalo bi da izgubi titulu. Volim svoju ćerku, ali njen nastup je bio smešan. Time je uvredila kraljicu Elizabetu, kraljevsku porodicu i britanski narod - rekao je za britanske medije Tomas.

Ovoga puta ton intervjua, za razliku od gostovanja kod slavne Opre Vinfri, bio je potpuno drugačiji.

megan markl
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Megan je plesala, pila mleko iz dečije flašice, bila odlično raspložena i pojavila se sama, bez princa Harija.

Mnogi smatraju da takvo ponašanje ne dolikuje vojvotkinji od Saseksa, a glavni kritičar je, očekivano, njen otac, Tomas kojem se naročito nije dopao deo sa skrivenom kamerom gde je Megan na šaljiv način komunicirala sa prodavcima.

megan markl
The Ellen Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia