Megan Markl danas je u srećnom braku sa Harijem, međutim, čini se kao da njen nekadašnji, više nego buran ljubavni život dolazi "na naplatu", iako se svim silama trudi da ga sakrije od očiju javnosti.

Najviše toga isplivalo je iz braka sa bivšim suprugom Trevorom Engeslonom, kom je čak prsten vratila poštom. Međutim, ko su ostali momci sa kojim je bila pre nego što je postala "Vojvotkinja od Saseksa".

Sajmon Reks

Svojevremeno se pisalo da je Megan izlazila sa zvezdom filmova za odrasle Sajmonom Reksom tokom 2004. godine. U to vreme ona  je bila glumica u usponu, međutim razlog zbog čega nisu uspeli pomalo je bizaran. Naime, kako su pisali američki mediji, Megan je raskinula zbog njegovog zadaha.

sajmon reks
pritnscreen/youtube 

Trevor Engelson

Bivši muž Megan je ujedno i najviše bio poznat javnosti, a u braku su bili od 2011. do 2014. godine, iako je njihova veza trajala 10 godina. Izvori bliski paru rekli su da je do razvoda došlo jer su stalno bili razdvojeni, međutim, isto tako su dodali da nisu sigurni da je samo to bio razlog.

megan markl i trevor engelson
Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Megan je navodno udarila slava u glavu nakon što je počela da glumi u seriji "Suits", dok je Engelson za to vreme ostao u njihovom domu u Los Anđelesu i odrađivao angažmane u Holivudu.

Zvanično su se razveli 2014. godine navodeći kao razlog nepomirljive razlike. Američki mediji su pisali da je Megan "zgazila" bivšeg supruga i venčani, dijamantni prsten mu poslala poštom, a kako je izgledala u to vreme, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia Pogledajte kako je megan izledala pre

Rori Mekiroj

Nakon razvoda braka, Megan je uplovila u novu vezu i to, kako se šuškalo, sa irskim golferom Rorijem Mekirojem, međutim nikada to nisu želeli javno da komentarišu.

megan markl i rori mekiroj
printscreen/instagram 

Glasine su nastale nakon što su zajedno odradili Ice bucket izazov flertujući. Nakon toga, nekoliko puta su snimljeni u izlascima u Njujorku i Dablinu.

Kori Vitielo 

Megan je od 2014. do 2016. ljubila kanadskog kuvara Korija Vitiela, a upravo je on dobio "šut-kartu" nakon što je upoznala Harija. Glumica je svojevremeno pisala o njemu na svom blogu "Tig", ali je sve kasnije obrisala.

"Ponosan na moju damu što je postala ambasador za World Vision", napisao je nekada Kori na Instagramu nakon što je Marklova bila ambasadorka evanđelističke hrišćanske organizacije za humanitarnu pomoć, razvoj i pregovore.

megan markl kori vitielo
TMZ/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Bili su jako zgodan par i dobro su su odgovarali jedno drugome, ali nekad su odavali utisak da je njihova veza površna. Kory je uvek bio fokusiran na svoj posao, zapravo oboje su se skoncentrisali na svoje karijere. Veza im je bila na drugom mestu", rekao je tada izvor blizak paru.

Bonus video:

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!