"Kejt je ponovo trudna", "Vilijam i Kejt uskoro će proširiti porodicu", "Kraljevska beba je na putu", ovo su samo neki od mnogobrojnih naslova koji u domaćim i stranim medijima često kruže kruže .

Kraljevski par, koji je u braku od 2011. godine, već ima troje dece, a najstariji princ Džordž ima 8 godina. Tu su i 6-godišnja princeza Šarlot i 3-godišnji princ Luis, ali uprkos tome, javnost navija za još jedno pojačanje u porodici.

A jedan od svakako najgorih tračeva vezan za kraljevksu porodicu jest taj da kraljica Elizabeta ne dopušta da njen unuk i njegova supruga dobiju četvrto dete. Tračevi su počeli da kruže još početkom ove godine, ali mnogi misle kako se zapravo samo radi o glasinama.

Kraljica brani Kejt Midlto da rodi još jedno dete.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Najdugovečnija britanska vladarka, 95-godišnja Elizabeta II., navodno je jasno i glasno zabranila supruzi svog unuka Vilijama da ponovo ostane trudna.

Kako je ispričao neimenovani izvor za britanske medije, 39-godišnjakinja je oduvek želela da ima šestero dece, a s obzirom na da to da je ostala na troje, u narednom periodu je planirala još jednu trudnoću.

Ipak, kraljica se s istim nikako nije složila te je iz poprilično okrutnog razloga odlučila da slomi srce vojvotkinje od Kembridža.

Sebično ili ne, ali Elizabeta trenutno jedino razmišlja o budućnosti monarhije, pa prema rečima izvora, ne želi Kejtinu novu trudnoću jer za nju ima druge planove.

Kraljica Elizabeta ne želi da se Kejt povuče iz javnosti zbog trudnoće.
Steve Parsons/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"U slučaju da Kejt ponovo ostane trudna, svima je jasno da bi određeno vreme, za trajanja porodiljskog bolovanja, odsustvovala s posla i ne bi mogla da obavlja dosadašnje kraljevske obaveze.

S obzirom na to da su Meganinim i Harijevim odlaskom prošle godine svakako brojni novi poslovi spali na Vilijama i Kejt, kraljica ne može da dopusti da je nema među onima koji trenutno najviše rade za kraljevsku porodicu", prenosi izvor.

Kejt Midlton je želela šestoto dece.
Aaron Chown/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Takođe, isti izvor je dodao i da je kraljica svesna koliko je Kejt popularna u javnosti i da ne želi s njenim povlačenjem iz medija naruši ugled porodice koju ionako neprestano prate razni skandali ostalih članova.

Za kraj, National Enquirer navodi kako je ova kraljičina odluka u potpunosti slomila srce supruge princa vilijama koja, uprkos staloženom stavu koji odaje u javnosti, nikako ne može da oprosti kraljici što joj brani mogućnost da proši porodicu još jednim članom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!