Nije tajna da kraljevska porodica u svom posedu ima više imanja.

Pored stana u Keningtonskoj palati koji je zapravo više nalik vili nego stanu, princ Vilijam i Kejt Midlton poseduju i seosku rezidenciju "Anmer Hall" gde provode najviše vremena.

Međutim, par poseduje još jedno imanje, takozvani "tajni dom" koji je Vilijamu poklonila njegova baka pre nego što je umrla 2002. godine. U pitanju je "Tam-Na-Ghar" vikendica smeštena na imanju Balmoral u Škotskoj gde provode svako leto zajedno sa drugim članovima kraljevske porodice, s tim što Vilijam i Kejt odsedaju sa decom u posebnoj rezistenciji.

Na Blamoral imanju Kejt i Vilijam provode svako leto još od vremena zabavljanja.
printscreen/youtube 

Kako prenosi The Sun, njima je ovo omiljeno mesto još od vremena kada su zajedno studirali.

Danas ovde odmaraju sa celom prodicom, a još 2019. odmaraju u posebnoj vikendici na imanju. Najpre je to bilo iz praktičnih razloga, kako bi se smanjila gužva, a potom su razvili rutinu od koje ne odstupaju. Primera radi, kada su tu sa kraljicom, sve mora da funkcioniše kao sat, te se podrazumeva nekoliko promena odeće svakog dana, nekad čak i pet, a fokus je na boravku na otvrenom, šetnji selom i pecanju i lovu.

Princ Vilijam i Kejt Midlton odsedaju u posebnoj rezistenciji u okviru imanja.
Pool / Zuma Press / Profimedia 

Samo imanje Balmoral je veliko i u privatnom vlasništvu kraljevske porodice zahvaljujući činjenici da ga je kupio suprug kraljice Viktorije, princ Albert. Ima ukupno 150 zgrada, uključujući privatnu rezidenciju princa Čarlsa, "Birkhol" i zgradu pod nazivom "Krejgovan Lodž", gde kraljica često provodi letnje dane.

Imanje preseca i rečica kao i nestvarni slapovi, a u galeriji ispod pogledajte kako izgleda "tajni dom" koji se može posetiti samo nekoliko puta godišnje u organizovani turama, kada to dozvoli kraljevska porodica:

printscreen/youtube Zavirite na "Balmoral", tajno imanje princa Vilijama i Kejt Midlton.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!