Pre nekoliko godina ceo svet je brujao o velikom skandalu princa Vilijama.

Iako je za razliku od Harija on uvek bio "onaj mirniji" brat, ispostavilo se da je zbog priča o neverstvu njegov brak sa Kejt bio na staklenim nogama.

Povod je bila lepa manekenka i bliska prijateljica Kejt Midlton, Rouz Hanberi, a sve dok Vilijamov tim advokata nije zapretio tužbama, navodi u medijima nisu prestajali.

Međutim, sada je još jedna priča iz prošlosti došla ponovo u žižu javnosti, a u pitanju je njegov odnos sa prvom devojkom Džekom Krejg. Iako su danas u dobrim odnosima, te je zahvaljujući upravo njenom ocu postao jedan od zaštitnika prirode, u prošlosti nije sve išlo tako glatko, pogotovo na početku veze sa Kejt.

Džeka Krejg bivša je devojka princa Vilijama sa kojom je navodno varao Kejt tokom prve godine veze.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, Džeka je bila njegova prva velika ljubav, a veoma često su putovali u Keniju zajedno gde su ostajali na imanju njenih roditelja, daleko od paparaca i pažnje medija.

Koliko su se stvari brzo odvijale svedoči i to što su se predstavljali kao verenici, iako to zapravo nisu bili. Međutim, i nakon raskida nastavljali su sa "druženjem". Ona je bila i razlog zašto je Kejt bila veoma uzrujana u vreme kada je tek počela da se zabavlja sa Vilijamom.

Džeka Krejg bila je prva devojka princa Vilijama, a oni su čak govorili da su vereni.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, on je pozvao Kejt na žurku kod njegovog prijatelja, međutim, onda je sve vreme bio sa Džekom, dok je njegova sadašnja supruga bila potpuno sama. Slične stvari su se dešavale kadgod bi se sreli, čak i na nekim većim i zvaničnim dešavanjima, kada se Džeka trudila da uvek ostavi "mesto za Vilijama" dok je Kejt bila smeštena daleko od "akcije".

Pričalo se da je Vilijam bio uporedo sa Džekom tokom prve godine zabavljanja sa Kejt. Zbog svih priča koje su kružile, Kejt je bila u šoku, te je zbog svega na kratko i raskinula sa Vilijamom, iako su se kasnije pomirili, a da nije zaboravila učinjeno svedoči i to što je bila veliki protivnik da se kasnije Džeka pojavi na njenom venčanju. Ipak, stvari su izgladili do venčanja, a kasnije je čak Vilijam otišao na njeno venčanje u Keniju.

Zbog svega što se dešavalo, Džeki Krejg je umalo bilo zabranjeno da se pojavi na venčanju Vilijama i Kejt.
Zeng Yi / Zuma Press / Profimedia 

Izgleda da kod Vilijama ipak važi ono "ispod Mire 100 đavola vire", jer ko bi rekao da je zapravo bio toliko problematičan, kada se pogleda kakva je danas njegova veza sa Kejt.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!