Katrina Darling je provokativna plesačica burleske, ali ono što je britanskoj javnosti posebno bilo zanimljivo je činjenica da je rođaka Kejt Midlton.

Kada se Kejt tek udala za princa Vilijama, isplivavale su razne priče čime se sve Katrina bavi, a navodno je dobro plaćena kako ne bi promovisala njihovo krvno srodstvo.

Neimenovani izvor u jednom intervjuu kaže: „Katrina je trčala okolo i predstavljala se kao kraljevska rođaka kada je Kejt pokušavala da preživi svoje prve dane kao zvanična članica monarhije i to nije bilo lako.”

Nakon godina unovčavanja svoje kraljevske veze, plesačica burleske, koja sada ima 31 godina, preselila se iz Sanderlenda u London nedaleko od Kejtinog doma u Kensingtonskoj palati.

katrina darling
Instagram 

„Kejt je obaveštena da Katrina sada živi u Londonu i da još uvek radi kao striptizeta i veoma je frustrirana zbog toga. Njena porodica čak i ne poznaje Katrinu i činjenica da ona još uvek trguje svojim kraljevskim vezama je tako razočaravajuća", dodao je izvor.

Ona takođe nudi usluge čitanja tarot karata u luksuznim londonskim hotelima.

2011. godine Katrina je otkrila da je u srodstvu sa Kejt, i nije prezala od uživanja u prilikama koje su joj se pružile zahvaljujući porodičnoj vezi.

Sledeće godine, tada 22-godišnjakinji je plaćen priličan iznos da se slika za časopis Playboy.
Tada se oglasio i čuveni Hju Hefner koji je na svom Tviteru prokomentarisao senzacionalističke fotke u njegovom časopisu.

katrina darlin na naslovnici plejboja
underCOVER **NO US rights** / Most Wanted Pictures / Profimedia 

„Katrina Darling, druga rođaka britanske vojvotkinje Kejt Midlton, izaziva senzaciju u septembarskom broju Plejboja”, napisao je on tada.

Uprkos slaboj kraljevskoj-rodbinskoj vezi, plesačica burleske uživala je u pogodnostima i slavno izvodila svoje pokrete uz pesmu "God Save The Queen".

Katrina se i dalje bavi svojim poslom, a Kejt je uspela da ugasi sve veze sa njom i trudi se da je niko ne dovede u vezi sa skandaloznom rođakom.

Instagram Katrina Darling