Za razliku od svog brata, ali i mnogih drugih članova kraljevske porodice, princ Vilijam nikad nije bio sklon skandalima.

Njegov brak s Kejt Midlton na glasu je kao čvrst i stabilan, a njih dvoje su prilično omiljeni u britanskoj javnosti, ipak ni on nije mogao da izbegne tračeve.

Pre nekoliko godina puno se pisalo o njegovom odnosu s markizom od Čolmodeleja, 37-godišnjom Rouz Hanberi,inače bliskom prijateljicom njegove supruge Kejt, ali nakon što je navodno Vilijamov advokatski tim zapretio tužbom, ti napisi su ubrzo nestali.

Međutim, priča o aferi između Vilijama i Rouz, inače bivše manekenke, se ponovo zahuktala kad je tabloid New Idea pisao kako je njen suprug, 60-godišnji Dejvid Čolomodelej, navodno viđen bez burme na ruci što je ubrzo pokrenulo nagađanja kako je njegovom braku s Rouz došao kraj.

Rouz Hanburi je navodno bila u tajnoj vezi s princom Vilijamom.
James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U jeku šuškanja o razvodu, u priču je ponovno uvučen i 39-godišnji princ koji se navodi kao jedan od potencijalnih razloga kraha njihovog braka.

Podsetimo, 2019. godine britanski mediji su pisali kako je Vilijam pokleknuo pred čarima dve godine mlađe Rouz Hanburi dok je Kejt bila trudna s njihovim trećim detetom, princom Luisom.

Rouz Hanburi nekada se bavila manekenstvom.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Vojvotkinja je tada navodno bila očajna zbog činjenice što će te vesti jednog dana čitati njena deca, kao i da je par jedva uspeo da spasi brak koji se sada ponovno našao u centru pažnje.

Iako nikad nije dokazana nikakva sumnjiva veza između Vilijama i Rouz, prema pisanju US Weeklyja, princ i Kejt su bili prisiljeni da porade na svojoj vezi.

Princ Vilijam i Kejt Midlton rešili su nesuglasice u braku.
James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ovo ih je nateralo da sednu i porazgovaraju o svojoj vezi, te su shvatili da bi to mogli da rade i češće", otkrio je njihov izvor.

Vilijam i Kejt, kao ni Rouz i njen suprug nikad nisu javno progovorili o ovim glasinama i one su se vremenom stišale, ali neki britanski mediji pišu da Kejt nikad nije do kraja prešla preko ovih glasina, a nije joj bilo drago što Vilijam i dalje želi da se druži s markizom s kojom je i sama nekad bila bliska.

Međutim, Kejt i Rouz su viđene zajedno nekoliko puta nakon što su počele ovakve glasine. Početkom 2020. obe dame su sa muževima bile u crkvi u Sandrinhamu, a nešto ranije Rouz je snimljena na kraljevskom banketu koji se održao u čast Trampove posete Velikoj Britaniji, a tom prilikom sedela je nedaleko od Vilijama i Kejt.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!