U slučaju odevnih kombinacija Kejt Midlton, pristupačne krpice s potpisom high street brendova redovno izgledaju skupoceno, a nakon uvida u komade njenih izdanja na prvom kraljevskom angažmanu u aktualnoj godini, jasno je kako je vojvotkinja od Kembridža ovaj put nadmašila samu sebe.

Za službeni posetu muzeju Foundling u Londonu, Kejt je u modnom smislu učinila je ono što joj najbolje ide – recikliranje već viđenih komada.

Ovaj put nosila je svoje omiljene predmete iz garderobe s potpisom španskog bredna Zara i britanskoga brenda Jigsaw.

Kejt Midlton u Zarinom džemperu
GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia 

Uz rasprodati plavi kaput, koji je prvi put nosila u januaru  2020. godine, Kejt ukombinovala Zarin crni džemper s visokom rol kragnom od 2.300 dinara i odgovarajuće pantalone brenda Jigsaw u istoj boji.

Pantalone visokog struka široke su i blago dugačke, što im omogućuje da se elegantno prelivaju preko klasičnih salonki s potpisom brenda Emmy London. Stil pantalona Kejt Midlton koji se često naziva puddle, postao je čest prizor na street style sceni i u stajlinzima it devojaka poput Bele Hadid, Hejli Biber i Dua Lipe.

Inače, Kejt zbog kombinovanja dostupnih komada i recikliranja istih nazivaju štedljiva vojvotkinja, a više njenih izdanja pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Stephen Lock / i-Images / eyevin / Eyevine / Profimedia, Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia Vojvotkinja od Kembridža važi najstilizovaniju damu.