Kejt Midlton i princ Vilijam danas imaju veoma skladan brak iako se tu i tamo pojavi po koji trač o navodnim njegovim neverstvima.

Tako se pričalo da je Kejt varao još dok je bila trudna i to sa prvom devojkom Džekom Krejg, a naravno, ne smemo zaboraviti ni skandal sa markizom od Čolmodeleja Rouz Hanberi.

Međutim, iako je Vilijam u svim pričama bio negativac, te se u stranim medijima često pisalo o njegovim počecima sa suprugom, gde ju je često ostavljao samu, flertovao na njene oči i slično, ni Kejt nije bila nevinašce.

Naime, vojvotkinja je i dalje patila za bivšim dečkom Harijem Blejklokom čak i kada je uplovila u vezu sa Vilijamom. Njena prijateljica sa koledža koja je želela da ostane anonimna potvrdila je da Kejt izabrala čak i isti univerzitet samo da bi bila bliža bivšem. Naravno, nije znala da će baš tu upoznati Vilijama.

Veza Kejt i Harija trajala je oko godinu dana, i kako je Kejti Nikol navela u biografiji o vojvotkinji, "obe strane su su se trudile da im veza uspe, pored svih obaveza na fakultetu".

Kejt Midlton bila je ludo zaljubljena u bivšeg dečka kada je upoznala Vilijama.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, problem je nastao kada je Hari uzeo pauzu od godinu dana kako bi putovao po svetu i ostavio Kejt. Vojvotkinja je bila toliko slomljena zbog razvoda da nije želela da izlazi sa ljudima, a čak i kada je upoznala Vilijama, patila je za bivšim dečkom.

U to neko vreme i Hari se vratio na univerzitet, a ona je zdušno pokušvala da ga vrati. Finalni udarac bio je kada je Hari ušao u vezu sa Kejtinom dobrom prijateljicom Sarom Folet koju je kasnije i oženio.

Bivši dečko Kejt Midlton Hari Blejklok smuvao je njenu dobru drugaricu koju je kasnije i oženio.
prinscreen/facebook 

Kejt je potom na sve moguće načine pokušavala da napravi Harija ljubomornim, te je gušila Vilijama nakon čega su raskinuli na kratko, iako su se nešto kasnije pomirili. Ipak, Hari i Kejt kasnije su "zakopali ratne sekire", pa čak je i kraljevski par bio pozvan na njegovo venčanje.

Uprkos pričama o aferama Kejt Midlton i princ Vilijam vole se kao prvog dana.
Shutterstock 

Danas je Kejt u srećnom braku sa Vilijamom u kom su dobili i troje dece, a čini se da se vole i jače nego prvog dana, tako da su se stvari ipak na kraju završile dobro po obe strane.

A kako je Kejt Midlton izgledala pre nego što se udala za Vilijama, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

AB1_ROJ_MAD / SOLARPIX / Profimedia Pogledajte kako je Kejt Midlton izgledala u prošlosti pre nego što se udala za prince Vilijama.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!