Možda danas brak Vilijama i Kejt Midlton deluje idilično, ali istina je da početak nije bio tako sjajan.

Počev od flertovanja sa bivšom devojkom na njene oči, pa sve do ludog i raskalažnog života zbog čega su u jednom trenutku i raskinuli.

A onda, kada se konačno činilo da je sve okej, i da su uplovili u željenu, mirnu luku, pojavile su se spekulacije da je Vilijam ponovo neveran, a prva o kojoj se pričalo bila je upravo bivša devojka Džeka Krejg, da bi nešto kasnije nastavo pravi skandal zbog markize od Čolmodeleja i bivše manekenke Rouz Hanberi.

Rouz Haberi ponovo je došla u središte pažnje nakon što su se na mrežama pojavili "dokazi" o aferi.
ROTA / Camerapress / Profimedia 

Da zlo bude još gore, u to vreme Kejt Midlton bila je trudna sa njihovim trećim detetom, danas trogodišnjim princom Luisom. Priče koje su se tada pojavljivale u medijima Vilijam je ugušio pretnjama da će ih tužiti, međutim, Tviter zajednicu nije bilo tako lako ućutkati, a sada, dve godine kasnije, ponovo su otvorene neke stare "rane".

Prema pisanju tabloida "New Idea" 60-godišnji Dejvid Čolmondilej, 7. markiz od Čolmondileja, navodno je uočen bez burme na ruci. To je, svakako, pokrenulo brojna nagađanja, pa se počelo šuškati kako je njegovom braku sa markizom došao kraj. Kao jedan od potencijalnih razloga kraja braka navodi se upravo princ Vilijam.

Princ Vilijam navodno je razlog zašto je došlo do kraja braka markize od Čolmodeleja.
i-Images, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

"Otrovna priča, iako lažna, zaživela je u javnosti i naterala Vilijama, Katrin i Rouz da razmisle o preduzimanju pravnih mera", za britanske medije rekao je kraljevski stručnjak Endrju Morton koji je u jeku skandala tvrdio kako je isti u potpunosti lažan, te kako oba para preduzimaju sve potrebne mere kako bi lažima stali na kraj.

Brak princa Vilijama i Kejt Midlton bio je na staklenim nogama zbog priče o aferi.
James Whatling / The Mega Agency / Profimedia 

Vojvotkinja je tada bila zgrožena pričama, a par je jedva uspeo da spasi brak, iako su sada ponovo pod lupom javnosti. Najteže im je što će sve te navode jednog dana čitati njihova deca.

Kejt Midlton bila je zgrožena pričama o aferi.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Gde ima dima, ima i vatre", stara je poslovica, a upravo konstantno objavljivanje pa "nestajanje objava bez argumenta" ide u prilog tezi da je kraljevska porodica htela zataškati ovu aferu, iako se do tad nikada nije osvrtala na tračeve.

"Čuo sam za ovu priču još 2015. a dva prijatelja koji rade u medijima rekli su da je to javna tajna ali da britanski mediji to ne smeju da puste", samo je jedan od stotina i stotina komentara na Tviteru.

Sada je Tviter ponovo buknuo nakon što su se pojavili naslovi nakon božićnog nastupa na kom "Vilijam zaljubljeno gleda u Kejt".

Još jedna od brojnih nelogičosti i mogućih "nepromišljenih poteza" kraljevske porodice bio je i trenutak kada je vojvotkinja od Kembridža otpustila dugogodišnju saradnicu Sofi Agnju - i to nakon što se vratila sa medenog meseca. Mogući razlozi za to su bili, kako se pričalo, tada bliskost sa Megan Markl, a drugo, da je upravo ona pokrivala Vilijama u celokupnoj aferi.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!