Da su mokasine na tronu popularnosti i ovog proleća dokaz je to što su ih pored poznatih modnih kuća visoke mode, u svoje ponudu uključile i prodavnice sa pristupačnijim cenama.

Za eksploziju popularnosti mokasina zaslužna je italijanska modna kuća Prada jer je početkom 2020. lansirala model s logom brenda i debelim đonom.

Nikakvo čudo, jer osim što su bezvremenske, mokasine su vrlo udobne i lako se uklapaju u svaki stil.

Modne trendseterke ih nose u najrazličitijim bojama, od zelenih do belih, a još uvek prednjače klasični crni modeli koji se najlakše i kombinuju.

Ipak, mnogi koji žele da se izdvoje iz mase biraju bele mokasine, ali neretko nailaze na prepreku kada je reč o njihovom sklapanju sa trendi komadi.

Baš kao što se odlično slažu sa ležernom odećom, savršeno se uklapaju i sa elegantnim i romantičnim haljinama ili suknjama.

Za sofisticiran izgled najčešće biraju da mokasine kombinuju uz par ležernih pantalona, košulje i ogrnutog džempera preko ramena.

U dnevnim prilikama ih najčešće slažu uz dobar par džinsa, kožne pantalone i džemper na pruge, koji je postao neizostavan deo svačijeg ormana. Obzirom da će još kratko vreme oversized kaputi biti aktuelni, gotovo sve trendseterke ih rado nose. 

Ukoliko želite da se izdvojite iz mase i bele mokasine kombinujete na moderan i primećen način, inspiraciju pronađite u galeriji:

Instagram Pronađite inspiraciju kako da kombinujete bele mokasine